De overheid wil het gemak 5G planning wetten als er meer geld beloofd

De BRITSE regering wil het verpompen van meer middelen in het verenigd koninkrijk 5G testbed-project en is overleg over de voorstellen om het makkelijker te implementeren 5G-infrastructuur.
Wright ook bevestigde het Ministerie van Defensie (MoD) had uitgebracht 168MHz van het spectrum in de 8GHz-band te versterken, het verenigd koninkrijk 5G mogelijkheden. Dit, zei hij, betekende de regering groter is dan het doel van het maken van 500MHz van de publieke sector bandbreedte beschikbaar is voor de industrie in 2020. Met de overheid te popelen om een leider te zijn in 5G-netwerken, het zegt dat het zal alle gunstige voorwaarden te scheppen voor investeringen in de vaste en de mobiele infrastructuur.

VERZENDING 5G uitrol

“We weten dat de planning wetten zijn een cruciaal onderdeel van deze vergelijking … en ik kan kondigen vandaag de dag werken we aan de hervorming van deze wetgeving om doelen te bereiken.”
“Het is van vitaal belang dat de overheid, Ofcom, en het bedrijfsleven werken samen om het potentieel te [5G],” zei Jeremy Wright.
Deze klachten worden mondiger met 5G omdat de meeste van het spectrum gebruikt om de macht van deze netwerken heeft een hoge capaciteit, maar op korte afstand, wat betekent dat ondernemers moeten verdichten hun netwerken met nieuwe masten en micro-infrastructuur, zoals kleine cellen.
Bestaande projecten hebben getracht te identificeren use cases en business modellen voor 5G-netwerken met een focus op sectoren, zoals de gezondheidszorg, toerisme, transport en uitzenden. Productie en logistiek zijn het onderwerp van de uitbreiding, met in het verenigd koninkrijk testbeds op zoek om te zien hoe 5G kan de productie en het maken van ketens efficiënter.
Cultuur secretaris Jeremy Wright vertelde 5G Wereld in Londen die de regering was vastbesloten om een leider te zijn in 5G, waaruit blijkt dat een verdere £40 miljoen zou worden vrijgelaten uit een £200 miljoen fonds uitbreiding van het toepassingsgebied van de BRITSE 5G proef fonds.
Mobiele operators hebben vaak geklaagd over de moeilijkheden bij het verkrijgen van een bouwvergunning om te bouwen en upgrade-sites, maar er zijn ook klachten over de toegang tot de straat meubilair en grote zaken.
Een wedstrijd om te bepalen dat de ontvangers van deze financiering zal worden gehouden in de loop, maar het is de andere aangekondigde maatregelen door de overheid, die onmiddellijk voordeel voor het verenigd koninkrijk 5G uitrol.
“Het is goed dat de Regering heeft aangekondigd dat het is om te kijken naar de vereenvoudiging van de planning en we staan klaar om samen te werken om ervoor te zorgen dat dit gebeurt zo snel mogelijk om te helpen bij de verdere uitrol van mobiele netwerken”, zegt Hamish MacLeod, Directeur bij Mobile UK, wat staat voor de VERZENDING van de mobiele operators.