Freebie alert – krijg je een gratis Google Startpagina Hub met John Lewis breedband deals

Het is misschien niet de naam van je instinctief sprong op wanneer u denkt over breedband deals. Maar, met een aanbod dat zo goed als deze, John Lewis toont het betekent zaken in de competitieve wereld van het internet pakketten aan.

Als u het kopen van John Lewis breedband deal voor de komende weken, de retail giant zal ook gooien in een gratis Google Startpagina Hub met uw bestelling. Uitgaande van deze pakketten zijn al vrij betaalbaar, dat is een grote beetje van toegevoegde waarde aan deze breedband aanbiedingen zoals John Lewis normaal verkoopt de Hub voor rond de £120 op zijn eigen.

Met plannen die beginnen bij £20 per maand, u hoeft zelfs niet veel te krijgen van dit extra stimulans. Moet overtuigend meer? Geen van John Lewis pakketten dragen kosten vooraf, een functie die lijkt steeds zeldzamer als het gaat om het hedendaagse internet pakketten.

U kunt al deze Google Startpagina Hub verbeterde biedt onder en met een datum van het einde van juli 30, heb je veel tijd om te vergelijken breedband deals om te zien hoeveel u bespaart.

John Lewis breedband deals + Google Startpagina Hub in full:

John Lewis Onbeperkt Breedband + Google Startpagina Hub | 12 maanden | 10Mb gemiddelde snelheden | Weekend en ‘ s Avonds bellen | GRATIS upfront | £20 | Gratis Google Startpagina
John Lewis is meestal niet de eerste naam die we associëren met het woord ‘goedkoop’, maar de standaard internet is eigenlijk best betaalbaar. Vooral met de gratis Google Startpagina bieden. Het betalen van slechts € 20 per maand is dit aanbod is perfect voor kleinere huishoudens op zoek om wat geld te besparen op hun internet.
Bekijk De Deal

John Lewis Onbeperkt Fibre + Google Startpagina Hub | 12 maanden | 36Mb gemiddelde snelheden | Weekend en ‘ s Avonds bellen | GRATIS upfront | £28.50 uur | Gratis Google Startpagina
De snelheden met de John Lewis Onbeperkt Glasvezel pakket. Hier bent u aan de gemiddelde snelheden van 36Mb, ideaal voor gezinnen die nodig zijn voor het streamen van een beetje meer of een paar leden vaak online. Met die toename in snelheden is een prijs springen tot € 28.50 maar je hebt nog steeds de Google Startpagina Hub
Bekijk De Deal

John Lewis Onbeperkt Vezels Extra + Google Startpagina Hub | 12 maanden | 66Mb gemiddelde snelheden | Weekend en ‘ s Avonds bellen | GRATIS upfront | £35uur | Gratis Google Startpagina
36Mb nog niet genoeg voor je? Geen probleem, John Lewis heeft u gedekt. Met de Vezels Extra pakket dat je krijgt van de gemiddelde snelheid van 66Mb. Of u nu een grote streamers of slechts een zeer full house, is dit pakket ideaal voor u.
Bekijk De Deal

Hoe kan ik aanspraak maken op mijn Google Startpagina-Hub?

Uw Google Startpagina Hub zal toegevoegd als onderdeel van uw internet bestelling. John Lewis zegt dat uw nieuwe Google-Home apparaat worden geleverd binnen de 60 dagen na het activeren van uw service. En dat er maar één per klant.

Hoe goed is de Google Startpagina-Hub?

In onze review van de Google Startpagina Hub wij waren grote fans van het apparaat. Vervullen van de rol van een smart picture frame, slimme assistent, luidspreker-en video-oproepen, de Google Startpagina Hub is perfect voor mensen die constant bezig zijn en behoefte hebben aan een apparaat dat beschikt 1000 dingen tegelijk.