Huawei ‘ s EMUI 9 ziet dan 80 miljoen gebruikers met meer gebruikers verwacht

Naast de snelheid en prestaties, Huawei is ook een aantal unieke eigenschappen die van plan zijn om u Huawei device een meer intelligente partner voor uw dagelijkse leven. Het bewerken en het delen van video ‘ s Markeren wordt eenvoudiger met EMUI 9.1 en de lancering van Google-Assistent zal gewoon een lange druk op de power knop weg.
(Foto: © TechRadar) Huawei Emotion UI, of EMUI zoals het meestal wordt genoemd, heeft een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren. EMUI 9 heeft een stuk van de clunkiness die belast stock Android en verbeterd worden met een UI-implementatie die natuurlijk aanvoelt, eenvoudig en intuïtief. Het bracht functies, zoals full-screen navigatie met gebaren, GPU Turbo 2.0 en vereenvoudigde menu ‘ s die sterk verbeterde gebruikerservaring voor veel van Huawei gebruikers, met inbegrip van degenen die eigen modellen zo oud als de Mate 9.

Meer opslagruimte en betere prestaties met EROFS bestandssysteem

De algemene verbetering van de reactie van het systeem brengt een hoop extra voordelen, zoals een meer vloeiende touch-ervaring die is gladder dan ooit. Een van onze favoriete functies van EMUI 9 is een gebaar-gebaseerde navigatie dat is standaard ingeschakeld en voelt zich meer responsief en natuurlijk om te gebruiken in EMUI 9.1.
EMUI 9 was een innovatieve update die het leven gemakkelijker meerdere Huawei gebruikers. Huawei wil blijven dat innovatie streak met hun nieuwste update, EMUI 9.1 dat is ingesteld op een host van de kwaliteit van leven van verbeteringen en snelheid verbeteringen maken dit de beste versie tot nu toe.

Vegen om naar huis te gaan en vegen talloze manieren om te schakelen tussen apps of open google-Assistent voelt zich meer vocht op EMUI 9.1. Dat gecombineerd met een accurate touch-ingang maakt gebruik van EMUI 9.1 een makkelijke en natuurlijke ervaring die nooit in de weg.
Hoe snel een systeem leest en schrijft de bestanden direct van invloed op prestaties en uw algemene ervaring met de telefoon. Met EMUI 9.1, Huawei is de vernieuwing van de manier waarop bestanden worden opgeslagen en behandeld op apparaten met een geheel nieuw bestandssysteem, EROFS dat verbetert de lees snelheid met 20%. Dit betekent snellere laadtijden, vlottere reactietijd en betere algehele systeem vloeiend.

GPU Turbo 3.0

Hoe snel een systeem leest en schrijft de bestanden direct van invloed op prestaties en uw algemene ervaring met de telefoon. Met EMUI 9.1, Huawei is de vernieuwing van de manier waarop bestanden worden opgeslagen en behandeld op apparaten met een geheel nieuw bestandssysteem, EROFS dat verbetert de lees snelheid met 20%. Dit betekent snellere laadtijden, vlottere reactietijd en betere algehele systeem vloeiend.

Soepeler, eenvoudiger en meer intelligente

EMUI 9.1 zie ook Huawei ‘s inspanningen om meer synergie en mobiele apparaten door de invoering van OneHop waarmee Huawei mobiele telefoons en Huawei’ s MateBooks om bestanden te delen met een enkele aanraking. Huawei is ook samenwerking met de autofabrikanten over de hele wereld om EMUI 9.1 Huawei toestellen voor het ontgrendelen van uw auto met NFC-technologie.
Gebruiker vaststelling tarieven van EMUI 8 en 9 zijn ronduit ongelooflijk. Juni 3, 2019, meer dan 80 miljoen gebruikers een upgrade naar EMUI 9 met nog 20 miljoen verwacht aan te sluiten bij hun gelederen tegen het einde van juni. Het is duidelijk dat gebruikers houden van de algehele soepelere ervaring die zorgt voor consistentie in het OS van de prestaties voor UI design.

Huawei is toegewijd om de best mogelijke gebruikerservaring en dat betekent zorgen voor interactie met de gebruiker een eenvoudige, natuurlijke en gemakkelijk. Om dit te bereiken Huawei ‘s vernieuwde EMUI om te kijken meer realistisch en gebruikt de natuur om inspiratie op kleurenschema’ s en systeem esthetiek. Dit kan worden gezien in verschillende verbeteringen aangebracht aan EMUI 9.1 ‘s wallpapers, thema’ s en app-pictogrammen.

EMUI 9.1 brengt AR Meting die gebruik maakt van Huawei ‘ s geavanceerde gezichtsherkenning technologie en TOF-camera-update om niet alleen het meten van lijnsegmenten, maar ook het volume van een object. Fitness fanaten met de nieuwe update zal in staat zijn om hun Huawei apparaten loopbanden die ondersteuning bieden voor de functie en krijg nauwkeurige fitness gegevens uit hun trainingen.