iPhone 11R zou kunnen hebben de beste levensduur van de batterij van een iPhone

Via Tom ‘ s Guide
Dat is niet een grote upgrade, maar zoals we reeds in onze iPhone XR review, al had het beter levensduur van de batterij dan andere iPhone, dus de iPhone 11R het leven misschien nog beter. We zouden natuurlijk nemen deze verhoging grootte gerucht met een korreltje zout, vooral als TheElec niet veel van een bewezen track record, maar dit is in lijn met een eerdere claim van analist Ming-Chi Kuo (die heeft een goede track record) dat de iPhone 11R de batterij zou ongeveer 5% groter. Dus nu is het moeilijk te zeggen met enige zekerheid die aankomende iPhone de beste levensduur van de batterij, maar het klinkt alsof ze mag allemaal in de juiste richting. We weten zeker dat wanneer het bereik wordt aangekondigd, waarschijnlijk in September.
De iPhone-11 – en iPhone-11 Max – of hoe ze ook worden genoemd – misschien wel de meest spannende aankomende iPhones, maar de onderkant iPhone 11R verwacht samen met hen kunnen ze verslaan in een belangrijke manier – het kan een langere levensduur van de batterij.
Er zijn een paar redenen voor, maar voor een ding naar het schijnt hebben een grotere batterij dan zijn voorganger, de iPhone XR. Volgens TheElec, de iPhone 11R heeft een 3,110 mAh batterij, die zou rond 5.7% groter dan de 2,942 mAh batterij in de iPhone-XR.
Echter, hij zei ook dat de iPhone 11 en iPhone-11 Max zou krijgen van een grotere boost, met 20-25% en 10-15% toename van de capaciteit van resp. Laat de iPhone 11 Max in het bijzonder met een veel grotere batterij dan de iPhone 11R, maar het zou ook waarschijnlijk een groter scherm aan de macht.