Krijg je onbeperkt gratis mobiele data dit weekend, met de complimenten van de Hemel Mobiele

Sky Mobile heeft aangekondigd dat dit weekend (15 juni en 16) het zal schotel uit gratis onbeperkt data voor al haar klanten. Dit is een feest voor het netwerk als het heeft nu meer dan één miljoen klanten sinds de start in 2017.
Sophia Ahmad, directeur van Sky Mobile, zei: “het Aantrekken van meer dan één miljoen klanten in minder dan twee en een half jaar toont de kracht en aantrekkingskracht van onze eerlijke en flexibele mobiele netwerk. Markt primeurs, zoals de gegevens met rollover Roll, hebben ons geholpen met het bereiken van deze mijlpaal. We zijn verheugd te kunnen vieren met onze klanten door het aanbieden van een weekend gratis gegevens.” Als dit klinkt aantrekkelijk en je denkt schakelen dan heb je een aantal goede eigenschappen op u te wachten. Roll, betekent dat uw ongebruikte data wordt uitgerold in de volgende maand de Lucht Piggybank voor later gebruik, gedurende maximaal drie jaar. Mix, kunt u variëren data tegoed maandelijks, afhankelijk van wat je gebruikt. Kijk, kunt u streamen onbeperkt Hemel Gaan, Sky Sports en Sky Kids zonder kostprijsberekening van gegevens (niet alleen voor dit weekend).
Of als u iets anders wilt proberen, alle opties worden duidelijk uitgelegd hier in ons beste SIM only aanbiedingen en het hier in onze beste mobiele telefoon aanbiedingen.
U kunt meer informatie vinden door op weg naar de Hemel Mobiele website.
De weekend-only deal geldt voor alle, SIM only en de handset plan klanten voor het geheel van de zaterdag tot en met zondag. Dat betekent dat het streamen van films, TV en muziek, gaming, of gewoon via een browser – het is allemaal helemaal gratis, zonder beperkingen.