Raptors vs Krijgers live stream: het horloge Spel 6 2019 NBA Finals online vanaf elke locatie

Ze waren zo dichtbij! De Toronto Raptors waren binnen een punt van om hun eerste NBA-kampioenschap op maandag, maar de Krijgers overleefd en nu brengen hun Canadese tegenstanders terug naar Oakland voor Game 6 in 2019 de NBA-Finale. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Raptors vs Krijgers live stream. Blijf lezen en wij zullen u precies laten zien hoe om te kijken naar de 2019 NBA Finals online waar je toevallig om jezelf te vinden in de wereld.

2019 NBA Finale – wanneer en waar?

Sinds de Krijgers zijn van Oakland en de Roofvogels uit Toronto, de NBA-Finale opgesplitst tussen de twee steden. Spel 6 in de serie zal plaatsvinden op donderdag 13 juni om 6 uur PT (9 uur ET, 2 uur BST, 11 uur AEST) in de Oracle Arena in Oakland.

Spel 7 (indien nodig) zal plaatsvinden op 8 uur en op zondag 16 juni in Toronto.

De Golden State Warriors, veegde de Portland Trail Blazers 4-0 in de Western Conference Finale om de vooraf aan de laatste ronde.De Warriors zijn terug in de Finale voor de vijfde rechte seizoen en het team zal het opnemen voor hun derde titel op rij. Als ze het af te trekken, ze zullen het team dat als eerste drie-turf sinds de Los Angeles Lakers trok de prestatie terug in 2002.