Verplaatsing, verhuizing: het vinden van uw IT-movers

Over de auteur

Steve Klap Technologie-Evangelist bij Zerto. Onder andere dingen, hij is verantwoordelijk voor zowel het helpen klanten succesvol te zijn in hun digitale transformatie reizen. Steve heeft een bijzondere interesse in de automatisering, in het bijzonder alle dingen API.

Velen van ons kunnen betrekking hebben op de hoofdpijn van een verhuizing. Het is vaak een lange, getrokken uit het proces, met veel obstakels langs de weg. Het vinden van uw droom, het uitwisselen van de sleutels en het inpakken van uw spullen in dozen klaar voor de verhuizing, kan het wel spannend. Maar als het gaat om de dag van de verhuizing, en je opeens te bewegen van je hele leven in de stad – of nog verder – het kunnen maken van de chaos in uw dag-tot-dag leven.

Ook dit scenario wordt nu ook steeds meer aanwezig in de wereld van IT. Veel organisaties omarmen hybride cloud, en dit kan ertoe workloads te worden verplaatst over de infrastructuur. Vanwege dit, is het vaak het gevoel dat HET professionals zijn inpakken en verhuizen naar een nieuw huis op een regelmatige basis om soms terug te gaan en weer. Maar met veiligheid, integratie en bescherming zorgen voorzijde en in het midden van de migraties, de echte vraag is: heeft het echt zin om al uw workloads met u?