De LTE Samsung Galaxy Horloge is het krijgen van een achterstallige Één UI update

De Samsung Galaxy Horloge is bijgewerkt naar Een UI – een nieuwe software die voor het eerst werd geïntroduceerd op de Samsung Galaxy Kijk Active – eerder dit jaar, maar een variant was vreemd genoeg ontbreekt.

Tot nu toe, de meest dure en high-end Samsung Galaxy Watch – de LTE-edition – is het ontbreken van de nieuwe software, maar het is nu uit te rollen, dus als je er zelf een kunt u rekenen op een flinke update in de komende dagen.

U vindt de nieuwe software wordt genoemd ofwel R805FXXU1ESE6 of R805USQU1BSE3 afhankelijk van waar u woont, en brengt een aantal nieuwe functies. De upgrade was eerder opgenomen op de Samsung Gear Sport en Versnelling S3 ook.

Nieuwe functies in de update zijn een paar nieuwe animaties en visuele veranderingen aan de software om deze meer in overeenstemming met de Samsung Galaxy Horloge Actief is, en het bedrijf de algehele cleaner Een UI-ontwerp ethos.

Een van de meest interessante nieuwe features is gewoon het feit dat je nu in staat het scherm te tikken om wakker te bekijken. Dit kan worden uitgeschakeld in de Instellingen, maar het kan betekenen dat de interactie met uw horloge makkelijker dan voorheen.

Het menu Instellingen is nu gemakkelijker om te navigeren na een aantal wijzigingen, en vind je meer opties in het kader van de Quick paneel, zodat u nog meer instellingen die u kunt wijzigen met alleen een paar swipes.

Er zijn ook een aantal nieuwe horloges als u wilt actualiseren van de uitstraling van uw horloge scherm, plus er zijn een paar wijzigingen aan Samsung Gezondheid, waaronder een nieuw zwembad modus.

Als u het vinden van de levensduur van de batterij is niet goed genoeg op je Galaxy Kijken, er is een nieuwe batterij optimalisatie functie die moeten helpen houden uw apparaat met meer dan het deed voor de update.

Via Telefoon Arena