Vaderdag cadeaus: voor de beste last-minute aanbiedingen van Walmart

Shop meer aanbiedingen en meer informatie over Amazon Prime Dag met onze gids naar Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.Vaderdag is bijna hier (op zondag, 16 juni om precies te zijn) en als je nog een last-minute cadeau, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart ‘s Father’ s Day verkoop omvat fantastische cadeaus voor papa, die hetzij een schip op tijd voor vaderdag of voor in-store pick-up.Een opvallende cadeau voor elke vader is de Apple-Horloge 3 dat is te koop voor slechts 9. Dat is een 80 dollar korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de smartwatch. De series 3 horloge met GPS-technologie en kunnen bijhouden, activiteiten, aantal verbrande calorieën, en populaire trainingen zoals hardlopen en fietsen. De waterdichte smartwatch functies van de hartslag en biedt tot 18 uur levensduur van de batterij. Google Home Mini in Walmart
Voor een beperkte tijd, kunt u het opslaan van op de Google Startpagina Mini speaker bij Walmart. De voice-controlled smart speaker kan muziek afspelen, het beantwoorden van vragen, en andere slimme apparaten.
Bekijk De Deal

Vaderdag cadeau ideeën:

Oculus Gaan VR Headset 9 9 in Walmart
Voor een beperkte tijd Walmart is het aanbieden van een giftcard met uw aankoop van de Oculus Gaan VR headset. De stand-alone virtual reality headset vereist geen extra apparaten en beschikt over 32 gb aan opslagruimte.

Meer vaderdag verkoop:

Shop meer vaderdag aanbiedingen hieronder en houd in gedachten dat Walmart biedt een gratis 2-daagse bezorging op bestellingen van meer dan zonder lidmaatschapsvereisten. Ook kunt u gratis in de winkel worden opgehaald bij uw lokale Walmart winkel.