Windows 10 Mei 2019 Update brengt AMD performance boost

Via Windows-Laatste
De Windows-10 Mei 2019 Update heeft gebracht een aantal geweldige nieuwe functies voor Windows-10, maar misschien wel de beste verandering is er een die niet veel fanfare – als AMD-powered-Pc ‘ s beter presteren met de update geïnstalleerd.
De verbeteringen komen van Microsoft en AMD samen te werken aan het verbeteren van Windows 10 prestaties op AMD-hardware – en een erkenning van Microsoft dat Intel niet langer domineert als het gaat om PC-hardware.
Prestaties AMD toonde ook uit dia ‘ s tonen de PCMark 10 app lanceert 6% sneller met het Windows-10 Mei 2019 Update, met dank aan Ryzen optimalisaties. Er is ook een indrukwekkend 15% verbetering van de Raket League wanneer ze worden afgespeeld op 1080p.
AMD toont de prestaties van winsten met de Mei 2019 Update (Image credit: AMD) (Foto: © AMD)
Als een andere AMD-diavoorstellingen, deze veranderingen kunnen knippen latency dank aan hoe het proces draden worden behandeld door een enkele kern–, terwijl ook op een Windows-10 voor een opvallende klok snelheid boost te brengen verbeteringen voor de PC-prestaties.
De update moet ook leiden tot snellere kloksnelheid infrezen, en AMD ‘s Ryzen Cpu’ s zal sneller reageren wanneer kloksnelheid veranderd voordat de update, de veranderingen in de snelheid nam 30ms, maar dat is nu teruggebracht tot slechts 1-2ms.
Als je een AMD processor, zult u zeker wilt installeren van deze update, dus check onze gids op hoe te downloaden en installeren van de Windows-10 Mei 2019 Update aan de slag te gaan.

Dit is omdat Windows 10 versie 1903 – ook wel bekend als de Mei 2019 Update – wijzigingen in de Windows-scheduler tool werkt met AMD hardware. Eerder, de Windows taakplanner is het veroorzaken van problemen die van invloed zijn geweest op de prestaties van AMD Ryzen processors.