Alle nieuwe Toyota zal automatisch parkeren vanaf 2020

Toyota heeft aangekondigd een nieuwe geautomatiseerde lekkers dat zijn auto ‘ s groener en veiliger te maken in de toekomst.

Vanaf 2020 alle nieuwe modellen van Toyota zal worden uitgerust met een automatische parkeergarage, die geactiveerd wordt als je uit zonder dat je de auto parkeert. Op het moment dat de onderneming auto ‘ s geven visuele waarschuwingen en piept alarmerend als je hop zonder parkeergelegenheid goed, maar in de toekomst zullen ze ook zet de parkeerrem op voor u en/of de shift van de auto naar het ‘park’ positie.

Dit klinkt misschien niet als veel, maar het kan verminderen de mogelijkheid van het tragische ongevallen waarbij bestuurders zijn geraakt bij hun geparkeerde auto rolt vooruit onverwacht.

Power down

Nieuwe auto ‘ s komen ook met automatische afslag, die (zoals de naam al doet vermoeden) schakelt de motor uit als het links stationair draaien voor een lange tijd.

Nogmaals, Toyota voertuigen al waarschuwt de bestuurder als de motor moet worden uitgeschakeld, maar het bijgewerkte systeem maakt het zelfs meer voor de hand liggende, en doen de daad voor u als u geen draai de sleutel snel genoeg. Er is zelfs een app voor de smartphone om u te waarschuwen als u al bijzonder vergeetachtig.

Via Engadget