Copa América 2019 live stream: hoe kijk elke wedstrijd online vanaf elke locatie

Nadat het niet gelukt is om een spiegel te zijn trofee-beladen club carrière bij Barcelona op het internationale podium, alle ogen zullen op Lionel Messi opnieuw een poging om een einde aan zijn toernooi hoodoo en leiden Argentinië naar wat zilverwerk. Zijn land zijn een langverwachte sommige heerlijkheid in de competitie hebben niet gewonnen van de Copa America, die sinds 1989.
De Copa América, Zuid-Amerika ‘ s grootste voetbal toernooi, hoofden naar Brazilië voor het eerst in 30 jaar met Chili op zoek naar wie worden de kampioenen voor de derde keer op een rij. Ongeacht waar u bent op de planeet, onze gids hieronder voor het krijgen van een Copa América 2019 live stream zal ervoor zorgen dat u niet missen een kick.

Copa América 2019 – waar en wanneer
We hebben alle geteste het grote VPN-diensten en wij beoordelen ExpressVPN als de absoluut de beste, dankzij de dodelijke combinatie van veiligheid, snelheid en eenvoud in gebruik. Het is ook compatibel met veel van streaming-apparaten, zoals Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is uw beste optie, of een van de andere beste VPN-diensten die er zijn, zoals hieronder vermeld).
Zaterdag 15 juni
Brazilië v Bolivia (1:30 BST)
Venezuela v Peru (8:00 pm
Argentinië v Colombia (11:00 BST)
Woensdag 19 juni
Brazilië v Venezuela (1:30 BST)
Colombia v Qatar (10:30)

Hotspot Shield

Het kost ,99 per maand zo pretty darn goedkope – dat is inclusief toegang op laptop, desktop, mobiele app en TV streamer apps zoals Apple TV, Amazon Fire-TV, Roku, PS4 en Xbox. En er is geen betrokkenheid, hetzij, kunt u stoppen met de service op elk gewenst moment.
Niet ontmoedigd als je weg bent van Canada en wilt vangen de voetbal. In plaats daarvan gaat u deze pagina naar boven en bekijk hoe je een VPN gebruiken om de live stream van de vrije Wereld Cup dekking van een andere locatie.

Premier Sport heeft ook een eigen app, waarmee je kunt kijken naar alle van deze actie op de weg. En als je uit het verenigd koninkrijk, maar hebt geabonneerd, kunt u altijd gebruik maken van een VPN te verhuizen uw IP-om een in het verenigd koninkrijk locatie en de wedstrijd bekijken alsof u thuis.

Hoe kijken de in 2019 Copa América 2019 van buiten uw land

Alles begint op vrijdag, 15 juni met de gastheren spelen van Bolivia.

Gelijktijdige verbindingen

Als Conmebol, de Zuid-Amerikaanse voetbalbond, heeft slechts tien leden, twee andere teams zijn uitgenodigd uit andere continenten om deel te nemen teneinde een drie-groep toernooi structuur. Dit jaar is de gasten zijn Japan en de Wereld 2022 hosts Qatar.

Copa América 2019 zal spelen uit over 26 wedstrijden rond negen stadions in vijf steden in Brazilië – van de Arena van Corinthians Sao Paulo tot de iconische Estadio do Maracana in Rio, die is ingesteld op het hosten van de finale.
55

P2P Verkeer

Als je buiten de VS, maar nog steeds wil om naar te kijken dat ESPN+ dekking, dan is er de mogelijkheid van het gebruik van een VPN om toegang te krijgen uit het buitenland.


Hoe om te kijken naar de Copa America: ONS live stream

Als je zin hebt in het kijken naar de Zuid-Amerika voetbal extravaganza in Australië, dan moet u een geregistreerde beIN Sport die beveiligd exclusieve live-verslag van rechten tot het toernooi.
Donderdag 20 juni
Argentinië v Paraguay (1:30 BST)
Vrijdag 21 juni
Uruguay v Japan (00:00 BST)
94

ExpressVPN

TSN is de officiële engelse taal omroep van het toernooi voor Canada, met dekking verdeeld over TSN2 en TSN3 voor de start van het toernooi, voor het schakelen naar TSN voor de crunch een later stadium. Het netwerk zal ook het aanbieden van live streaming aan haar abonnees via de TSN Go app.

Hoe om te streamen van de Copa America live in het verenigd koninkrijk

Vrijdag 28 juni
Kwart-finale
Groep Een winnaar v Groep B/C op de derde plaats (1:30 BST)
Groep A runner-up v Groep B runner-up (8:00 BST)
Terwijl de gastheren zullen ontbreken talisman Neymar, het toernooi zal niet kort van de grote sterren van over het hele continent, met Argentinië van Lionel Messi, Barcelona zijn teamgenoot Luis Suárez en Braziliaanse/Liverpoolse Roberto Firmino allemaal te wijten aan de set in actie.

Proefperiode

Hoe kijken Copa America: Canada live stream

79
Browsen Particulier
2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook

Hoe live stream van de 2019 Copa América in Australië

Zondag 23 juni
Qatar v Argentinië (8:00)
Colombia v Paraguay (8:00 BST)

2019 Copa América armaturen

Ondanks het winnen van de wedstrijd twee keer op de spin, Chili komen in het toernooi weg naar beneden in de lijst van favorieten volgens Betfair, dankzij een vergrijzende kant en star player Alexis Sánchez worstelen voor de vorm bij Manchester United.
Zaterdag 22 juni
Ecuador v Chili (00:00 BST)
Peru v Brazilië (8:00)
Bolivia v Venezuela (8:00 BST)
Woensdag 3 juli
Halve finales
QF1 winnaar v QF2 winnaar (1:30 BST)
Donderdag 4 juli
Halve finales
QF3 winnaar v QF4 winnaar (1:30 BST)
Als je een Foxtel klant, kunt u beIN om uw pakket voor een extra vergoeding. Geen zorgen als u niet al zoals u kunt zich ook abonneren op beIN als een stand-alone abonnement die kan worden bekeken op uw laptop, desktop computer of mobiele apparaat. Die kost .99 per maand nadat je je hebt gebruik gemaakt van een GRATIS twee weken proefversie aan.
Zaterdag 29 juni
Kwart-finale
Groep B winnaar van de v-Groep C runner-up (0:00 BST)
Winnaar groep C v Groep A/B de derde plaats (8:00 BST)
60

Dinsdag 25 juni
Chili v Uruguay (00:00 BST)
Ecuador v Japan (00:00 BST)
Terwijl ESPN heeft de engelse taal rechten om dit jaar het toernooi, zullen ze niet uitzenden van wedstrijden live op TV. In plaats van het netwerk is het aanbieden van alle 26 wedstrijden live online via de streaming dienst ESPN+.

Aantal plaatsen


Zaterdag 6 juli
De derde plaats in play-off
SF1 verliezer v SF2 verliezer (8:00 BST)
3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan
Als het eenmaal geïnstalleerd is, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie – het is super makkelijk om te doen. Kies een server in uw eigen land en kijken naar de Copa America als je daar terug.

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN