De Uiterlijke wereld niet uit de weg uit de Fallout-roots – en dat is geweldig

In de demo zagen we, Obsidiaan is vertakkend verhaal was zeker prominent aanwezig. We komen terug op Clive ‘ s Slachthuis, want het is het perfecte voorbeeld van.
Maar de grootste beslissing komt wanneer je het daadwerkelijk vinden van Clive, een wasbeer-eyed man die Hannibal Lecter zien als een redelijke man. Clive biedt u een levenslange voorraad van Boarstwurst (vergeet niet, puisten) in ruil voor om hem Catherine ‘ s hoofd. De keuze die je maakt zijn van invloed op de gehele spel – en klaar te zijn voor deze keuzes veel. Image credit: Obsidian Entertainment
Er is geen ontkennen van de hele ‘Slachthuis Clive’ s missie is het aanbieden van een soort van
commentaar op veehouderij praktijken, maar het voelt nooit als je wordt geforceerde een morele les. Het is een vergelijkbare ervaring te Abe ‘s Odyssee in dat de toon van humor saldi uit deze donkere thema’ s en nooit het gevoel alsof je het krijgen van een lezing van de ontwikkelaars, maar het voelt als Obsidiaan zijn ware plezier op onze kapitalistische cultuur.

Bedrijven en kapitalisme

Maar het hebben van fall-out als inspiratie betekent niet dat De Uiterlijke wereld is slechts een herlaad – het staat als een spel in zijn eigen recht. Terwijl functies zoals perks, metgezellen en bestrijding zich vooral vergelijkbaar zijn, lijkt het erop dat Obsidian heeft genomen van het genre en schuin omhoog naar 10 toe te voegen karakterfouten, meer ingrijpende keuzes en meer in-diepte tekens.
“Veel is het de instelling en de humor zeker, het is gewoon dat de persoonlijkheid die je in het spel,” Starks legt uit wanneer we de vraag wat zal De Uiterlijke Werelden, afgezien van fall-out. “Ik denk dat wat mensen zijn enthousiast over het spel is – als je bekend bent met Obsidiaan games – we proberen om het te nemen naar de max.

Het is verfrissend dat Obsidian niet verbergen de invloed Weerslag heeft gehad op De Uiterlijke Werelden, vooral gezien het feit dat de studio ‘ s meestal zal gaan van hun manier om te betogen tegen zulke dingen.
“Ik denk dat dat ook een onderdeel van. De spelletjes die mensen al graag van de studio, je gaat voor dat zelfde ervaring hier. ”
Na een hands-off demo van De Uiterlijke wereld op de E3 2019, we zitten met senior verhaal ontwerper, Megan Starks, te bespreken balancing donkere thema ‘ s, onderliggende politiek en het leven in de schaduw van Fallout.

Bij Obsidian Entertainment bleek De Uiterlijke Werelden op de E3 2018 het was moeilijk om te negeren van het radioactieve olifant in de kamer. Een dystopische sci-fi RPG met donkere humor en madcap tekens? Bethesda ‘ s Fallout series direct voor de geest.

Image credit: Obsidian Entertainment
Image credit: Obsidian Entertainment

Radioactieve olifanten

We zijn zeer enthousiast voor De Uiterlijke Werelden, maar de recente geschiedenis heeft bepaald dat vaak AAA-titels niet eindigen met wat etiket op het blik. Dus, we waren aangenaam verrast om te vinden dat Obsidian Entertainment lijkt te zijn gegaan boven onze verwachtingen, het creëren van een titel die op een meesterlijke manier loopt de lijn tussen de cynische commentaar op het kapitalisme en humor.
En die vergelijking zou het niet per se verkeerd te zijn. Immers, Obsidian Entertainment, de studio achter Fallout: New Vegas, misschien wel in de serie de meest populaire titel. En, na de teleurstelling dat was Fallout 76, er is zeker een plaats in onze bibliotheek voor een angstwekkend nieuwe RPG.

En die vergelijking zou het niet per se verkeerd te zijn. Immers, Obsidian Entertainment, de studio achter Fallout: New Vegas, misschien wel in de serie de meest populaire titel. En, na de teleurstelling dat was Fallout 76, er is zeker een plaats in onze bibliotheek voor een angstwekkend nieuwe RPG.

In deze missie alleen, meerdere keuzes werden gepresenteerd. Ten eerste, moet u kiezen om de zending die bestaat toe te eigenen Clive voor een ballsy dame genaamd Catherine? De volgende optie is hoe je de aanpak van het krijgen in het slachthuis. Heb je stiekem? Ga guns-blazing? Of misschien slim-praat je weg in?
Image credit: Obsidian Entertainment 
“Er zijn veel voorbeelden van de keuze van het hoogste niveau, wil je de raad van bestuur of een wetenschapper of geen van beide?” Starks uitgelegd. “Zelfs op kleine schaal, bijvoorbeeld als ik aan het spelen ben een domme wetenschapper karakter en ik bepaalde keuzes maken in de dialoog, andere mensen zullen reageren en de dialoog zal spelen op verschillende manieren.”

Maar is De Uiterlijke Werelden gekregen wat het neemt te vullen leegte van Fallout?

Megan Starks – Senior Verhaal Ontwerper

Image credit: Obsidian Entertainment 
“De dingen die je graag over de games die we maken, willen we u bieden in De Uiterlijke Werelden. Het is heel speler-keuze gedreven, willen we een echt diepgaand verhaal, maar alles wat je doet heeft reactievermogen en je kunt spelen op de manier die u wilt spelen of dat goed is, kwaad, psychopaat, of u wilt een kant met de wetenschappers en proberen het systeem te redden of u wilt lid worden van de raad van bestuur en de versterking van de agenda of indien u wilt dubbel kruis beide van hen en doen een lone-wolf ding.
“Tim en Leonard wilde maken van dit nieuwe IP-vergelijkbaar met Fallout – in de zin dat het een donkere apocalyptische wereld,” Stark wordt uitgelegd. “Hier wilden we om een toekomst te creëren dat een beetje een dystopische samenleving. We dachten ‘wat zou een interessante nemen dat, maar ook grappig?’ en we liepen met dat.”

  • E3 2019 is de grootste gaming event van het jaar. TechRadar is live rapportage van LA, vertellen je alles over de grootste aankondigingen van de week, van epische game trailers te schokkend release datum blijkt. Volg onze deskundige analyse van de uitgangspunten en wat we zien op de E3-beursvloer.