Elektrische scooters: de complete gids

Het is altijd een goed idee om het dragen van een helm tijdens het rijden van een elektrische scooter, en in sommige steden is het illegaal is het niet om. Het zal niet opslaan die u in een frontale botsing met een auto, maar de meeste scooter en fiets ongelukken zijn lage snelheid, en het bespaart je een fikse klap op het hoofd als je verliest je evenwicht is of een addertje onder het gras een wiel in een kuil in de weg. Het is ook illegaal om scoot met bloot hoofd in sommige steden.

Elektrische scooter wettigheid

Het is het beste om de scooter voor een paar langzame test wordt uitgevoerd op een rustige plaats, totdat je hebt een goed gevoel voor hoe het omgaat, en zijn ervan overtuigd dat u kunt sturen rond obstakels, en stilstand.

Elektrische scooter delen bedrijven

De meeste elektrische scooter met diensten voor delen op een vergelijkbare manier werken. Begin dan door het downloaden en installeren van de app op uw telefoon, het aanmaken van een account en het instellen van een betaalmethode. U kunt dan gebruik maken van de app te vinden scooters bij u in de buurt (en vaak ook hun niveau van de batterij te ontgrendelen één. U krijgt meestal een vergoeding voor het ontsluiten van de scooter, met een extra toeslag voor ieder uur of de minuten die u besteedt rijden.
Image credit: Shutterstock

(Foto: © Shutterstock)
Image credit: Shutterstock

Hoe te rijden van een elektrische scooter

Image credit: Shutterstock

Image credit: Shutterstock