Fitbit prijsverlaging bij Walmart: bespaar op de Fitbit Versa, Rekenen 2 en Alta HR

Amazon heeft ook de Fitbit Laden 3 te koop voor 9.95. Dat is de beste prijs die we gevonden hebben voor de waterdichte fitness tracker biedt lichaamsbeweging, slaap en hartslag bijhouden.U vindt meer Fitbit Versa biedt met de beste Fitbit Versa prijzen en de omzet die momenteel beschikbaar zijn.U zult kunnen genieten van uw favoriete muziek op de Versa met 300+ nummers dat u kunt opslaan, of verbinding maken met een Bluetooth-hoofdtelefoon, zodat u kunt luisteren naar muziek draad-vrij. U blijft verbonden met de toegang tot uw favoriete apps en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen, bellen, berichten sturen en meer. Fitbit Alta HR – 9.95 .49 bij Amazon
Voor de ultra-slim Fitbit Alta HR-te koop bij Amazon voor .49. Dat is een korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de activiteit drijver, die continu de hartslag.
 Bekijk De DealDe zomer is officieel hier, en als je op zoek bent naar een betaalbare smartwatch gaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart heeft gesneden de prijs op de populaire Fitbit Versa omlaag naar 9.95. Dat is een , – korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de smartwatch.

Fitbit aanbiedingen:

De Fitbit Versa is een gezondheid-gericht smartwatch dat kan u helpen uw fitness-doelen te bereiken, terwijl ook het houden u verbonden. De Versa tracks activiteit, afstand, aantal verbrande calorieën, en biedt 24/7 het meten van de hartslag. De Versa ook biedt persoonlijke trainingen aan met op het scherm coaching, dat geeft je real-time statistieken gunstig op je pols. De smartwatch ook tracks die je slaap, zodat u kunt krijgen waardevolle inzichten om een betere nachtrust.

Meer informatie over Amazon Prime Dag met onze gids naar Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.Als je geïnteresseerd bent in een slanker design, Amazon heeft de Fitbit Alta HR te koop voor slechts .49. Terwijl de Alta HR is niet zo feature-rijk als de Versa, biedt het continu meten van de hartslag, en houdt de activiteiten, oefeningen en aantal verbrande calorieën.U kunt ook meer informatie over de bovenstaande activiteit trackers door het controleren van onze Fitbit Versa review, Fitbit Alta HR-review, en Fitbit Laden 3 review.