Hoe kijken de Liefde Island online dit weekend en halen van week 2 hoogtepunten

Voor de Liefde Eiland toegewijden, die van maandag tot en met vrijdag sleur van het niet – doen ze echt nodig hebt om te besteden zaterdag met het schoonmaken van de villa?! Maar als die afwezig aflevering is waardoor je meer willen, dan maak je geen zorgen, er is een gastheer voor in het weekend content betekent dat u kunt nog steeds kijken naar de Liefde Island online helemaal door de week.

Bekijk Liefde Island online in het weekend

Zodat we nu allemaal weten dat de Liefde Eiland wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag om 9 uur op ITV2, Maar wat gebeurt er in het weekend?

Geen aflevering gaat van start op zaterdag, maar wees niet teleurgesteld, er is nog steeds Ongezien Bits, een extra aflevering dat toont hoogtepunten en beetjes die je hebt gemist van de afgelopen week. Deze gaat van start om 9 uur op zaterdag op ITV2.

Regelmatige Liefde Eiland bekijken geeft op zondag met een aflevering om 9 uur, gevolgd door Aftersun om 10 uur om de week.

Wilt u alle dirty details over de eilandbewoners relaties? Wil je zien wat er gebeurd met Sherif? Wilt vooruit van het spel als het gaat om wat komende week? Het weekend afleveringen zijn enkel wat u nodig hebt.