Huawei heeft naar verluidt gedeponeerd handelsmerken voor de Android vervanging OS

Het Chinese bedrijf heeft zijn eigen app store – Huawei AppGallery – maar het is momenteel niet voorzien van alles wat dicht bij het aanbod van apps als Google of Apple ‘s collega’ s.
De e-mail suggereert dat AppGallery heeft 560,000 ontwikkelaars momenteel in de gemeenschap, en dat het platform wordt geleverd op elke Huawei wereldwijd verkocht, het bereiken van 270 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

Do Androids dream of Hongmeng?

Huawei zou natuurlijk liever aan de stok met Google ‘ s Android-systeem, en een rem zetten op de Hongmeng roll-out als de AMERIKAANSE Regering het besluit wordt ingetrokken, maar de back-up OS klaar om te starten “in maanden”, aldus Williamson.
Williamson beweerde ook dat hij gelooft dat “het is al uitgerold in meer dan een miljoen apparaten” en Reuters heeft gemeld dat Huawei heeft ingediend “Hongmeng” handelsmerken in de EU net als meerdere landen, waaronder Canada, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland, Cambodja en Peru.
Een van de grote nadelen van Huawei zou het gezicht van het hebben van om achter Google ‘ s Android mobiele OS is het verlies van de toegang tot de Play Store en de uitgebreide collectie van geverifieerd en vertrouwde apps die met het komen.

Een spel Opslaan onder een andere naam

Op de top van dit alles, de Chinese communicatie-reus heeft ook diende een officiële klacht in bij de Federal Communications Commission (FCC) met betrekking tot het verbieden van het netwerk technologieën op het terrein van de nationale veiligheid.
De brief wordt beweerd dat “het verbieden van bepaalde leveranciers om redenen van ‘nationale veiligheid’ daadwerkelijk zal doen weinig of niets om de veiligheid te beschermen van Amerika ‘ s telecommunicatie netwerken. Plaats, waardoor netbeheerders te slopen en vervangen van hun bestaande apparatuur vormen een grotere bedreiging voor de stabiliteit van het netwerk en de beveiliging ervan.”
Terwijl de onderneming is naar verluidt bezig met zijn eigen Hongmeng besturingssysteem sinds 2012, de druk is gebouwd aanzienlijk in de afgelopen maanden om een klaar en levensvatbaar alternatief voor de Android.
Huawei vertegenwoordiger Andrew Williamson heeft gesproken over de bereidheid van dit operating systeem in een interview in Mexcio Stad, waarin staat dat “het is niet iets Huawei wil […] maar Hongmeng wordt getest, voornamelijk in China”.

FCC klacht

Bovendien, Huawei beweert dat, ondanks de inspanningen van de Federale Commissarissen hebben geweigerd om te voldoen aan met vertegenwoordigers van het bedrijf om uit te leggen de beschuldigingen van bedreiging voor de nationale veiligheid, en het Chinese bedrijf is “daarom gehandicapten te reageren”.
De US trade ban heeft genomen een uitgebreide tol op Huawei, met de Chinese fabrikant van de telefoon hebben om snel te kunnen zoeken een alternatief voor het mobiele besturingssysteem Android het steunt op dit moment op door Google een amerikaans bedrijf.
Als zodanig heeft het bedrijf zich uit naar ontwikkelaars die op dit moment apps in de Play Store, volgens een gelekte e-mail gedeeld met XDA Developers, om te vragen ze ook het publiceren van hun populaire apps in de AppGallery en stimulering van de catalogus.