Huawei Mate X lancering terug geduwd voor totaal-niet-Android-gerelateerde redenen

Spreken CNBC, Huawei zei dat het indrukken van de Paren X release datum terug van de ruwe juni het bedrijf van plan was, tot September, in volgorde om het apparaat te testen verder en zorg ervoor dat het niet uit elkaar vallen na een kleine hoeveelheid van het gebruik.
Met de toekomst van Huawei in de lucht, gaan consumenten om voorzichtig om te gaan over het kopen van de huidige Huawei mobiele telefoons in de angst dat ze niet meer worden ondersteund voor zeer lang met de app of beveiligings-updates. Het lijkt meer dan alleen een eenvoudige toeval dat Huawei op de introductie van de nieuwste telefoon van achter de augustus deadline.

Is er een andere reden voor de vertraging?

Na de Samsung Galaxy Klap brak wanneer je gevouwen, Huawei had een kans om de Huawei Mate X uit als ‘ s werelds eerste commercieel verkrijgbare opvouwbare telefoon, maar het lijkt erop dat Huawei heeft uitgesteld de lancering ook.
Er is een olifant in de Huawei ‘ s vouwen kamer in de vorm van Google Huawei ban, wat betekent dat na augustus, toekomst Huawei smartphones niet kunnen gebruik maken van het Android operating systemen, als een deal tussen de Huawei en Google (maar eigenlijk de VS en China) kan niet worden gevonden.
Een woordvoerder van de smartphone bedrijf zei tegen CNBC “we willen niet aan de lancering van een product te vernietigen onze reputatie”, blijkbaar niet van bewust dat Huawei ‘ s reputatie is al in de goot, voor een niet-hardware-gerelateerde reden…
Via De Rand
We zullen meer weten over de Huawei Mate X en haar lot aan het einde van 2019, dus stay tuned TechRadar om te zien hoe deze saga zich ontvouwt.
Voor een betere (Huawei verzoenen met Google of de lancering van zijn eigen, succesvolle besturingssysteem) of slechter (Huawei stopt met de productie van smartphones) de toekomst van het bedrijf wordt veel meer bepaald in September.