iPhone 11, Galaxy Note 10 en Pixel 4 release data gelekt

Telefoon makers hebben de neiging om vrij nieuwe modellen rond dezelfde tijd elke jaar, dus we hebben al een goed idee van ongeveer wanneer we zien dat de rest van het jaar 2019 is de grote handsets. Maar er is nu een aantal bewijsstukken, zoals een release tijdlijn van het Amerikaanse telecombedrijf Verizon heeft gelekt, met vermelding van de maanden dat drie van dit jaar is de grootste telefoon bereiken zal blijkbaar land.

Gedeeld door Evan Blass (een betrouwbare leaker) de tijdlijn geeft de Samsung Galaxy Note 10 als de landing in midden-eind augustus, de iPhone-11 – bereik in het eind van September en de Google Pixel 4 bereik in midden oktober.

Dat is al grotendeels in lijn met wat we hadden voorspeld, dus het zou wel nauwkeurig zijn, met name gezien de bron en het feit dat Verizon zou waarschijnlijk hebben deze informatie, maar zoals met alle lekken, zouden we het met een korreltje zout.

Buiten de data, is het vermeldenswaard dat er maar een iPhone-lancering vermeld, die suggereert dat alle 2019 modellen zal landen op hetzelfde moment, eerder dan de iPhone 11R (of wat het ook heet) de lancering van een tijdje na de rest van de collectie, zoals de iPhone XR vorig jaar deed.

Ook het feit dat we schijnbaar niet de Pixel 4 bereik tot oktober maakt ook Google ‘ s beslissing om te plagen het ontwerp van de telefoon al de vreemdeling.

Het is waarschijnlijk de real deal, maar Google heeft nog niet boven misleidende mensen met teasers in het verleden (met name als het gaat om de naam van de nieuwe Android-versies), dus het is mogelijk dat de uiteindelijke telefoon zal heel anders dan wat Google heeft geplaagd.

Als deze release date plannen juist dan zullen we niet zeker weten voor een tijdje toch.

Via BGR