Microsoft ‘ s Surface-Pen stylus op een dag ook een Bluetooth oortje

Het octrooi legt uit dat “de oortelefoon is voorzien van een luidspreker, een luistergedeelte van de batterij en een draadloze radio geconfigureerd om communicatively paar met een host-apparaat”, en dat het volume van het luistergedeelte in rekening zal brengen indien aangesloten op een dockingstation.
Een diagram van hoe het apparaat zou kunnen werken (Image credit: de Technologie van Microsoft Licensing) Microsoft zou van plan op het ontwerpen van een toekomst Surface-Pen stylus die kan worden gewikkeld rond je oor en gebruikt als een Bluetooth headset.
We zien graag deze komen tot een toekomst Surface-Pen stylus, maar dit is slechts een patent op het moment dat het kan een lange tijd duren voordat we ooit te zien dit apparaat voor real. Helaas, net als vele patenten, het kan nooit het licht zien van de dag.

What a stylus with a built-in display could look like (Image credit: Microsoft Technology Licensing) 
De plannen werden gespot in een patent, wat suggereert dat als de stylus niet worden gebruikt om te tekenen of documenten ondertekenen, het kan worden bevestigd aan een gebruiker in het oor en gebruikt als een Bluetooth-communicatie-apparaat.

Zullen zij het licht zien van de dag?

Via OnMSFT
Volgens het patent, het apparaat – dat is de zogenaamde “Flexibele Timmerman Stylus met Vergrendelbare Oortje” in het document is een stylus met een capacitieve penpunt en een luistergedeelte dock.
Het patent wijst op een buigbaar stylus, dat kan gaan over de gebruiker in het oor. Voor mensen die – zoals timmerlieden, die kunnen worden waar de naam vandaan komt – die van te smullen hun pennen, potloden en pennen achter hun oren wanneer ze niet gebruikt, het draaien van de stylus in een oortje is een cool idee.

A diagram of how the device could work (Image credit: Microsoft Technology Licensing)
Wat een stylus met een ingebouwd display kan er als volgt uitzien (Image credit: de Technologie van Microsoft Licensing)

Toch is het goed om te weten dat Microsoft op zoek is naar vernieuwende bijbehorende randapparatuur. Een ander patent gespot door Windows-Laatste suggereert dat Microsoft zou kunnen kijken bij het maken van een stylus, dat heeft een built-in display dat kan worden gebruikt voor het weergeven van meldingen, status van de batterij en meer.
Hopelijk zien we een soort van nieuwe, innovatieve stylus van Microsoft in de nabije toekomst.