Nieuwe AfterShokz bot-geleiding hoofdtelefoons zijn ontworpen om bezweet

Plaats deze handige blikjes op je jukbeenderen, en ze “verzenden audio-golven aan het binnenoor door de schedel, het omzeilen van het trommelvlies volledig”, aldus AfterShokz.
AfterShoks zegt dat het weglekken van geluid is ook verlaagd met 50% vergeleken met de Trekz Air hoofdtelefoon – geen geringe prestatie gezien het open ontwerp van de koptelefoon. Komt in het grijs, zwart, blauw, en rood, de Aeropex beschikbaar zijn om te kopen in het verenigd koninkrijk voor € 149.95, dezelfde prijs als de AfterShokz Trekz gaat van start waren bij de lancering. We hoeven op dit moment niet weten of de hoofdtelefoon zal komst naar de VS of Australië, of hoeveel ze zal kosten.
De IP67-waterdichtheid-classificatie betekent dat ze bestand zijn tegen zweterige workout sessies, evenals een plek van de regen.
Het uitvoeren van een koptelefoon ook zitten op een 30-graden kantelen tegen je gezicht om ongewenste trillingen op uw huid.
In navolging van de AfterShokz Trekz Air hoofdtelefoon, de nieuwe Aeropex-hoofdtelefoon is uitgerust met een “premium titanium frame en wraparound band, dat is 30% kleiner en 13% lichter dan de Trekz gaat van start”.

Ze bieden ook ondersteuning voor acht uur afspeeltijd van een enkele lading, wat genoeg moet zijn voor zelfs de meest hardcore marathon runner – tenzij je wilt uitvoeren op een zeer rustig tempo natuurlijk.
Dat komt omdat beengeleiding hoofdtelefoon laat uw gehoorgang volledig open, zodat u om te luisteren naar uw workout buddy, tegemoetkomende verkeer, en voorbijgangers.

Trekz, een wandeling

Image credit: AfterShokz
Wanneer u bent gestart, kan het lastig zijn om de juiste balans vinden tussen uzelf onder te dompelen in je training muziek en de resterende veilig bewust van je omgeving.
Aftershokz’ laatste beengeleiding hoofdtelefoon, de Aftershokz Aeropex gewoon zou kunnen dat probleem oplossen.
Image credit: AfterShokz
Het klinkt mooi op papier, maar hoe beengeleiding hoofdtelefoon geluid in het echte leven? AfterShoks is al te bewust van de slechte reputatie die de technologie heeft als het gaat om geluidskwaliteit, namelijk als gevolg van “natuurlijke geluid lekkage en zwakke bass”, maar zegt dat zijn PremiumPitch 2+ technologie “optimaliseert het geluid” en verhoogt de bas frequenties.