PUBG Mobiele Club Open 2019 Indische Finale begint: hier is hoe om het te bekijken online

PUBG Mobiele Club Open (PMCO) 2019 India finales worden gehouden tussen 14 juni en 15 op de Thyagaraj Sports Complex, New Delhi. De regionale qualifiers zie 16 teams strijden voor 2,5 miljoen USD en een kans te vertegenwoordigen op het land in de PMCO Wereldwijde Lente Split Finale die zal worden gehouden in Berlijn, Duitsland in juli 2019.

Fans van de populaire battle royale game kunnen terecht op de Thyagaraj Sports Complex, pak een popcorn en kijken naar de actie ontvouwen live. Let er wel op dat, hoewel de stoelen in de zaal zijn beschikbaar voor gratis, het is op een first-come-first-serve basis. Voor de fans die niet willen om eruit te komen van hun plaatsen en het gezicht van de hitte van de zon, de regionale finale wordt live gestreamd op YouTube. In feite, PUBG Mobile zal ook het hosten van een in-game streamen vanaf 2 PM IST en de spelers kunnen ook tune in vanaf daar. Daarnaast kijkt het geval van de in-game stream spelers belonen met een YouTube-kist die speciaal is gemaakt voor het evenement.