Qualcomm bereidt voor een 5G toekomst

“Er is een buitengewone complexiteit van de manier waarop communicatie en networking-technologie wordt gebruikt in vrijwel alle enterprise-applicatie die je kunt bedenken, zelfs in de vorm van eenvoudige niveau van een weg die zou dat van invloed zou zijn op mensen zoals wij.”
“Met 5G, kunt u verbinding maken miljoenen apparaten, kunt u leveren zeer hoge bandbreedte, extreem lage latency, met een enorme efficiëntie,” voegt hij toe. “Het is een enorme stap.”
Maar met alle overdrijving over de voordelen 5G kan hebben, wat doet een bedrijf met deze unieke standpunt zien als de directe effecten van de nieuwe netwerken?
Het krijgen van een verbinding “Wat opvallend is in onze visie nu (is dat), zie je een volledige set van commerciële, of vlakbij, commerciële smartphones draaien op 5G,” zegt Ben Timmons, Qualcomm, de Europese directeur van business development. “We hebben gesproken over 5G zo lang,…en nu is het hier werkt.”
Timmons merkt op dat Qualcomm begonnen met de uitvoering van 5G in 2006, en is dan ook optimistisch over de voordelen van de nieuwe technologie kan brengen, die de potentie hebben om high-speed internet voor miljarden mensen over de hele wereld.
Met alleen de hoogste-prijs handsets ondersteunen 5G bij de lancering van de bewijslast zal binnenkort op de hardware van bedrijven als Qualcomm aan de kit voor het maken van een dergelijke verbinding beschikbaar is voor de massa-markt. “Dit gaat over de democratisering,” zegt hij, “het brengen van 5G snel door de niveaus in smartphones, verbetering van de efficiëntie en de kosten van de apparaten.” “Dat is wat we doen…we proberen om de andere mensen. En in het einde, het zijn onze partners, niet-klanten, de Oem ‘ s, de operatoren, de infrastructuur leveranciers, zij zijn de mensen die daadwerkelijk de uitvoering van het in het einde en het in de handen van de consument.”
Timmons merkt op dat Qualcomm OEM-partnerschappen zijn “kritiek” op de toekomst van 5G en het bedrijf als geheel. “Ze hebben om te bouwen van de apparaten die misbruik maken van de onderliggende mogelijkheden die we bieden”, zegt hij, “het is geen goed doen van al ons werk in de chip als er geen klanten die hier gebruik van maken.” “Dit is het echte 5G transformatie….we hebben de dingen die gaan helpen om de nieuwe Industriële Revolutie,” zegt hij. 5G and IoT (Image credit: Shutterstock.com) IoT toekomst Het spreken van de industrie, het Internet of Things (IoT) en de Industrie 4.0 zijn een van de belangrijkste gebieden profiteren van de ongelooflijke verbetering in de verbinding, 5G zal brengen. Smart manufacturing, werken en slimme steden zijn alle gebieden die in aanmerking komen voor een aanzienlijke verhoging van 5G, en dit kan goed nieuws voor de wil van Qualcomm.

Qualcomm is sterk betrokken geweest bij 5G voor vele jaren, met zijn rol als ‘waarschijnlijk’ s werelds meest toonaangevende chipmaker om het in pole positie om te profiteren van de technologie in de mobiele industrie als geheel.
Hij merkt ook het potentieel dat heeft te maken, “enorme productiviteit in complexe industrie”, met een toegenomen gebruik van robotica een belangrijke use case in het verstrekken van enorme besparingen over de hele linie.
Als Timmons, zegt van de IoT, “”ik ben nog steeds van mening dat het, na verloop van tijd, dit is de meest belangrijke transformatie 5G zal brengen.”
Met 5G nu klaar voor een release in het verenigd koninkrijk, de use cases voor de volgende generatie netwerken beginnen te worden gerealiseerd in volle gang.
“Er is veel te doen in de gehele industriële omgeving, waarbij we de technologie in plaats van nu en dan hebben we te beginnen met de bouw van het product en de relaties en het uitzoeken van de processen”