Spotify in de bibliotheek hoofdstuk wordt gestroomlijnd met het updaten van de mobiele interface

Natuurlijk, hele albums die u graag zal ook getoond in deze lijst, dus het is waarschijnlijk het beste om te luisteren naar de Liedjes Vond afspeellijst in Shuffle play mode.
Vanaf vandaag is Spotify Premium-gebruikers met de nieuwste versie van de streaming muziek-app ziet een vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken ‘Uw Bibliotheek’ sectie die is ontworpen om u naar uw muziek en podcasts sneller. In plaats van het hebben van uw opgeslagen inhoud gevestigd op aparte schermen, wat je moest doen eerder, Spotify ‘ s nieuwe, gestroomlijnde bibliotheek houdt alles op één scherm met Muziek en Podcasts, verdeeld over twee tabbladen, elk met hun eigen secties.
Bovendien, de Afleveringen lid, onder het tabblad Podcast is ontworpen om het display ziet u al begonnen met het luisteren naar de eerste, waardoor het makkelijker is om verder te gaan waar u was gebleven, gevolgd door een snelle toegang tot de nieuwste afleveringen van elk podcast net eronder.

Dingen veranderd, en dat is de manier waarop het is

Je zult ook merken dat Spotify heeft een nieuwe afspeellijst op de top van de Afspeellijsten sectie genaamd ‘Vond Songs’. Zoals de naam zou doen vermoeden, wordt de afspeellijst bevat alle nummers die u ooit hebt gewild.
Van daar, gebruikers kunnen vegen heen en weer door de tabbladen en subsecties, of druk op hen om toegang te krijgen tot hen direct.
Het tabblad Muziek houdt Afspeellijsten, Artiesten en Albums, terwijl de Podcasts tabbladen zijn onderverdeeld in Episodes, Downloads en Shows.
U kunt controleren hoe de vernieuwde bibliotheek werkt in de video hieronder.
[embedded content]
De nieuwe, vereenvoudigde Uw Bibliotheek sectie op Spotify lanceert nu voor Android-en iOS-apparaten.