De iPhone-11 kan een teleurstellend kleine stap omhoog van oudere iPhones

De hype-trein voor de iPhone 11 is begonnen, dus we hebben gehoord lekken links, rechts en center, elk met meer bizarre functies dan de laatste – maar het lijkt erop dat de aankomende handset kan gewoon een kleine upgrade van de iPhone XS, in plaats van een revolutionair nieuw apparaat.

In een notitie van analisten Mizuho Securities, gedeeld met AppleInsider, de experts vertellen wat ze weten en verdachte over de nieuwe iPhone-11, en het voelt een beetje zoals de spec lijst voor de iPhone X of XS.

Volgens de opmerking van de iPhone-11, en de middelen voor de iPhone XS Max en iPhone XR, hebben precies dezelfde afmetingen en schermen als de 2018 iPhones, dus geen upgrades in dat opzicht.

Daarnaast, het lijkt erop dat de telefoons niet radicaal nieuwe internals, als de analisten denken dat de iPhone-11-chipset zal een verwaarloosbare verbetering ten opzichte van de A12 Bionic in de iPhone XS.

De enige ‘grote’ verschil is de notitie noemt is een verbeterde rear-camera-instellingen, zodat het lijkt alsof de iPhone 11 camera zal bestaan uit een drie-sensor-array, dat is één meer dan de XS.

Dit klinkt indrukwekkend, totdat je je herinnert dat zelfs budget-telefoons zoals de Huawei P30-Lite hebben drie camera-instellingen, en mid-range toestellen zoals de Eer 20 Pro hebben vier, dus Apple is hard spelen catch-up in dit verband.

Het sluiten van de opmerking, Mizuho Securities staten “we verwachten dat de 2019 modellen gebrek aan nieuwheid”, dat zegt een hoop gezien het feit dat de iPhone XS was nauwelijks een upgrade van 2017 met de iPhone-X.

We zullen meer weten over de nieuwe iPhone-11 in September, wanneer we verwachten dat het start – hopelijk zal het een meer interessant apparaat dan de opmerking suggereert, want als deze lek is juist, de nieuwe iPhone zou kunnen zijn van een ernstig teleurstellende telefoon.

Stay tuned voor TechRadar voor meer nieuws over de aankomende Apple-telefoons en, uiteindelijk, recensies en impressies wanneer krijgen we ze te zien.