TV ‘ s grootste concurrent? TCL ‘ s CEO, zegt smartphones

De reacties zijn nog meer interessant in de aanloop naar TCL ‘ s eerste eigen-merk smartphone. Terwijl TCL technisch produceert mobiele schermen, via haar dochteronderneming CSOT, het heeft nog een smartphone model onder eigen naam.
Maar het is duidelijk dat elke televisie heeft gehad om te vechten woedend tegen de stroom van kleinere scherm van de media – wat met al die afleidende social media apps en ‘vrienden’ – met Wang zeggen dat de producten die vandaag beschikbaar zijn, te vergoeden door “veel, veel mooier dan vijf jaar geleden.”
Wang, die is gehouden de chief executive sinds 2017, toegelaten bezorgdheid over de groei van de TV-markt en de noodzaak om te blijven temidden van intense concurrentie om Tv ‘ s in huis: “De hele markt heeft grote groei nu. Dus moet je een grote innovatie… We hebben 8K komen, al op grotere schermen, en veel meer panelen [wordt geproduceerd]. “Toen ik een kleine jongen was, ik had alleen een 29-inch CRT. 29 centimeter was een big deal! Maar 20 jaar later, het is een totaal andere ervaring.”
TCL X10 QLED TV TCL ‘ s X10 QLED begint bij een massale 75-inch formaat (Image Credit: TCL) Met zo veel apparaten strijden om de kijker – we hebben maar zoveel ogen, na het al – het is alleen maar natuurlijk dat elke televisie heeft gehad om agressief te kunnen richten op hun core-stelling: het aanbieden van een grotere en meer cinematische kijkervaring dan het andere schermen die u bezit.
Overwegende dat de 40-inch Tv ‘s gebruikt te worden gezien als toonaangevende (laat staan de 29-inch crt-beeldschermen zijn voorzien van de Wang jeugd) kopers van vandaag zijn grotendeels te kiezen voor een 55-inch Tv’ s, met een 65-inch Tv ‘ s zijn de snelst groeiende omvang categorie. Zelfs groter dan dat van de 75-inch televisies uit zijn er verschijnen meer en meer, zelfs als de compacte woningen van Europa en het verenigd koninkrijk zijn enigszins resistent tegen de trend.

Wang zelf zegt dat hij behoefte heeft aan een TV te worden “zo groot mogelijk”, en geeft de voorkeur aan het kijken op een 85-inch televisie – iets wat we aannemen is niet te hard te pakken te krijgen als je een van ‘ s werelds grootste TV-makers.
Kevin Wang: “In China, veel klanten hebben een TV, maar ze hebben niet veel tijd om TV te kijken… Ze zijn gewoon te druk op hun telefoon.”
Terwijl Wang staten die TV blijft “onze belangrijkste business”, is het zinvol benutten van de huidige productiefaciliteiten naar diversificatie van de producten onder de TCL merk – het toevoegen van de smartphone naar een gastheer van nieuwe audio-en lifestyle varieert inclusief koptelefoon, soundbars, en zelfs smart spiegels en tandenborstels.
De mobiele markt is niet eenvoudig te voeren, met zelfs Apple rapportage kleinere iPhone-verkoop op Jaarbasis te midden van de hevige concurrentie. Maar TCL ‘ s hand in smartphone productie moet iets helpen.

Als u can ‘ t beat ’em, telefoon ’em

TCL dochteronderneming CSOT produceert AMOLED-panelen voor zowel Samsung en Oppo smartphones (Image Credit: TechRadar)
CSOT smartphone screens

We spraken met de Kevin Wang, CEO van de Chinese elektronica merk-TCL Multimedia, over de uitdagingen waar TV-makers vandaag – zelfs voor één zoals TCL, die onlangs werd de tweede-grootste TV-fabrikant in de wereld van de verkochte eenheden.
De noodzaak tot verbetering van de visuele prestaties te concurreren met smartphone-schermen is een gevoel weerspiegeld door Jiangyue Wang, PR Manager voor TCL Electronics Europe – die toegevoegd dat de verwerking van de foto in TCL ‘ s nieuwste televisies maakt gebruik van “dezelfde kleur en het effect te maken van een selfie er beter uitzien, of meer vrij.”
Terwijl de details zijn momenteel schaars, we verwachten dat het model om het land voordat het jaar om is, rond September of oktober. Een Release in Europa is bevestigd, maar niet of dat onder meer het verenigd koninkrijk. We verteld door een TCL-woordvoerder dat het “hoge kwaliteit”, maar TCL de agressieve prijsstelling maakt ons denk dat het niet een model om de bank te breken.
Schermen zijn nu overal. Rekening houdend met mobiele telefoons, tablets, laptops, desktops en tv ‘ s – en niet te vergeten smart displays – het is niet langer verrassend om verschillende scherm-apparaten in uw huis, waardoor de klassieke televisie een harder propositie dan ooit. Dus hoe wordt een TV-maker concurreren in een dergelijke markt overspoeld?
Wij houden u op de hoogte als we meer weten over prijzen, specs, en waar we precies kunnen verwachten van de smartphone op het land.

  • TCL 2019: elke televisie afkomstig uit de TV-maken dit jaar