YouTube is iemand inhuren om vrede te sluiten met zijn ontevreden sterren

In plaats daarvan, de voorgestelde video ‘s en zoekresultaten meer afhankelijk van een nauwkeurige taggen van video’ s, en wat de kijker heeft gekeken en genoten van tevoren.
Volgens een vacature gespot op LinkedIn, het nieuwe lid van de YouTube crew moet ervaring praten over controversiële en complexe onderwerpen, en zal idealiter hebben een goede grip op de crisisbeheersing ook. Via PR Week
Als onderdeel van hun forse lijst van verantwoordelijkheden, die ze nodig hebben om te “verbeteren van het niveau van vertrouwen tussen de makers en YouTube”, en help boost “schepper succes en geluk”.

Please, abonneren

Eerder dit jaar, is de site aangepast zijn algoritme zo dat een schepper van het aantal weergaven, het aantal abonnees en tijd zijn niet meer zo belangrijk in het bepalen hoe vaak hun video ‘ s pop naar de top van de zoekresultaten.
YouTube heeft al een aantal wijzigingen dit jaar een deel van de druk uit de populaire youtube-gebruikers te besteden elk moment van het maken.
Als je denkt dat je hebt wat nodig is om te helpen bij een soepele dingen over nog meer (met inbegrip van een bachelor diploma en minimaal acht jaar ervaring in marketing of communicatie), kan je solliciteren voor de job op LinkedIn. Op het moment van schrijven zijn het er minder dan 25 mensen hebben zich op de voorgrond plaatsen, dus het is de moeite waard een schot.
Dat is geen geringe prestatie als makers, die zijn vaak jonge mensen, met weinig ervaring balans te vinden tussen werk en leven, zijn druk aan zichzelf te breken, te onderscheiden te midden van de 400 uur video geüpload naar YouTube elke minuut.
YouTube heeft een hart, en is op zoek naar iemand om “het ontwikkelen van empathie” met de makers – van wie velen vinden dat de druk van de planning, het opnemen, bewerken en uploaden van video ‘ s meerdere malen per week laat hen een gevoel opgebrand en ellendig.