Hoe Lexus is het gebruik van koffie en origami voor het bouwen van uw volgende auto

Je hebt de neiging om te denken van de meest moderne productie-auto ‘ s zo ver uit de hand gebouwd. High-volume onderdelen worden doorgestoken of gegoten voordat ze worden gemonteerd met veel robots en een paar technici op een constant verplaatsen van de productie lijn. Het is niet heel organisch. Maar de Japanse autofabrikant Lexus graag dingen een beetje anders.

Zeker, het heeft fabrieken, met inbegrip van de Miyata fabriek in Kyushu, die state-of-the-art. Inderdaad, veel van moederbedrijf Toyota ‘ s moderne productie-ideeën werden gevolgd door andere autofabrikanten over de hele wereld en het is gemakkelijk te zien waarom. De plaats is schoon, rustig en zoals je zou verwachten, erg overzichtelijk. Het is ook in staat om te leveren volume. Op hetzelfde moment die het kan produceren een verscheidenheid van modellen met een aangepaste specificatie op dezelfde lijn dankzij de just-in-time productie strategie.