Amazon Prime Dag: Voor 5 pond of 10 pond credit door te schakelen naar de MasterCard

U moet gebruik maken van uw gratis krediet voor 31 December en de deal is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd, dus snel handelen als u in aanmerking komt. Amazon heeft niet gezegd precies wanneer het zal eindigen, maar we zouden verbaasd zijn als er nog steeds een keer Prime Dag begint op 15 juli.
De aanbieding is niet beschikbaar voor iedereen, dus je zult moeten om te controleren of u in aanmerking eerst door een bezoek aan de Amazone homepage, aanmelden bij uw account en te controleren voor een banner op de linkerkant van de pagina. De deal kan alleen worden gebruikt voor producten die worden verkocht en vervuld door Amazon (niet van derden-verkopers), en kan niet gebruikt worden voor baby-en kindervoeding formule, Kindle ebooks, tijdschriften, digitale producten of cadeaubonnen. Het zal ook niet meetellen voor het cadeau verpakking-of verzendkosten.
Amazon biedt MasterCard gebruikers een speciale deal net voor Amazon Prime Dag. Stel uw MasterCard als uw standaard één-klik op de betaling optie, en u zult ontvangen 5 pond of 10 pond credit korting op uw volgende bestelling met behulp van die kaart.