Kan budget telefoon van het merk Nokia, over te brengen 48MP camera telefoon?

Als je denkt van Nokia denkt u van budget smartphones – ondanks de recente Nokia 9 PureView met vijf achterkant camera ‘ s, in het algemeen de brand steekt low-end telefoons met lage prijzen. Dat is de reden waarom een nieuw gelekte Nokia-telefoon is verrassend, aangezien de belangrijkste sensor van maar liefst 48MP resolutie – maar dat is slechts een van de vele intrigerende dingen over het apparaat.

Foto ‘ s van de Nokia handset zijn gelekt op de Chinese sociale media service Weibo, alvorens te worden gedeeld rond op andere sites. Ze tonen de voor-en achterkant van de telefoon, en worden begeleid door weinig informatie over. Het lijkt erop dat dit is een prototype van een toekomstige Nokia handset, getest onder de codenaam “waaghals”.