Ontvang $10/£10 credit voor Amazon Prime Dag bij u installeren Amazon Assistent

Met een voorsprong van Amazon Prime Dag, Amazon biedt $10/£10 korting op uw volgende bestelling bij het installeren van de Amazone Assistent browser extensie.

De deal is open voor Amazon Prime-leden die te installeren Amazon Assistant voor de eerste keer, en het krediet zal worden toegepast in de volgende tijd u besteedt $50/£25.

Amazon Assistant is beschikbaar voor alle grote browsers, maar je moet om het te installeren via Amazon ‘ s bieden een pagina in de VS of in het verenigd koninkrijk om te beweren dat de deal. Als u via uw browser de ingebouwde app store, je mist.

De Amazon-Assistent browser extensie links naar uw Amazon-account en biedt allerlei handige informatie, met inbegrip van de levering van de status van uw lopende orders, prijsvergelijkingen, een universele wens lijst met snelkoppelingen naar populaire Amazon functies, en een aangepaste lijst van gecontroleerde deals.

We curating de beste tech deals in Amazon Prime Dag, dus bookmark onze eerste Dag begeleiden en zorg dat je niets hoeft te missen.