Grote prijsdaling van Shell Energie maakt het één van de beste goedkope breedband deals

Met de prijs daalt over het aanbod van breedband-pakketten, Shell Energie is hier om te concurreren met de wil van Onestream en Plusnet voor de titel van meest betaalbare breedband.Shell Energy Supersnelle Glasvezel | 18 maanden contract | 35Mb gemiddelde snelheid | Line rental inc. | GRATIS activering | £23.99 per maand
Van de drie pakketten, wij zouden zeggen dat dit de beste optie waarde. U bent het niet hebben van te veel te betalen elke maand, maar u bent nog steeds glasvezel snelheden, met een gemiddelde van 35 mb. Er is niet eens iets om vooraf te betalen, hetzij. Het perfecte pakket voor kleine huishoudens die niet willen dat hun Netflix beekjes achter.
Bekijk De Deal
(Image credit: de Toekomst) Of, als u wilt vezels aan de beste prijs, Vodafone zou de weg te gaan. € 22 per maand voor een gemiddelde snelheid van 35 mb, Vodafone heeft een aantal van de beste prijzen rond.
Als het gaat om het grijpen van de goedkope prijzen op uw breedband deals, de underdogs van de internet wereld, vaak lijken de meest betaalbare aanbiedingen. Recentelijk vallen de prijzen recht naar beneden, Shell Energie is de laatste minder bekende ISP om dit te bewijzen.

  • In plaats van te gaan allemaal uit op uw breedband? Bekijk onze breedband en TV aanbiedingen pagina voor het grootste pakketten beschikbaar.
Of dat exclusieve kortingen voor bestaande klanten, betaalbare gesprek plannen, te besparen op uw brandstof voor het aanmelden voor een breedband-of bekroonde klantenservice – er is een hoop te houden met deze nieuwe provider.
Terwijl er geen twijfel dat dit een van de goedkoopste breedband deals die er zijn, je kan nog goedkoper. Bekend om haar betaalbare prijzen, Onestream biedt momenteel internet vanaf € 13.99 per maand.

Deze super goedkope breedband-aanbiedingen van Shell

Het energiebedrijf is vrij nieuw voor de breedband-spel. In feite, het is vrij nieuw zijn eigen naam, die onlangs het veranderen van de Eerste Utility. Maar ondanks de kinderschoenen staat in vergelijking met andere breedband providers, het draagt veel van de bonussen.

(Image credit: Shell energie) Shell Energy Supersnelle Glasvezel Plus | 18 maanden contract | 63Mb gemiddelde snelheid | Line rental inc. | GRATIS activering | £26.99 per maand
Moet supersnelle snelheden? Deze pakketten gaat allemaal aanbieden gemiddelde snelheden van 63Mb. Dat is gemakkelijk genoeg voor de meeste huishoudens voor hun streaming en het algemeen gebruik van internet. Maar om die snelheden, de prijs omhoog springt £26.99 – nog steeds een zeer betaalbare prijs voor dit soort snelheden.
Bekijk De Deal

Hoe is dit te vergelijken met andere breedband deals?

U kunt alle van Shell ‘ s cut prijs internet aanbiedingen hieronder zodat u kunt vinden van het pakket dat voor u het beste werkt. Of voor de snelste breedband biedt, check out onze gids naar de beste glasvezel breedband deals.
Shell Energy Snelle Breedband | 18 maanden contract | 11Mb gemiddelde snelheid | Line rental inc. | GRATIS activering | £16.99 per maand
Als u op zoek bent voor lage prijzen op uw breedband, dit is een van de goedkoopste opties. Met geen upfront kosten en een maandelijkse prijs van slechts € 16.99, dit is een uitstekende prijs voor breedband. Echter, om deze lage prijzen, de snelheden ook vrij sterk. Als je iets wilt een beetje sneller, overweeg dan een van de onderstaande opties.
Bekijk De Deal
Tot slot, als u wilt wat extra prikkels bij uw internet, BT gaat met zijn grote freebies. Betalen £31.99 een maand en je krijgt de gemiddelde snelheden van 50Mb, een £30 BT beloning kaart en een £80 M&S de voucher veel waarde ineen.