Hoe strike balans tussen gecontroleerde en ongecontroleerde machine learning

“De technologie leert en kalibreert de precieze degradatie en falen patroon en vervolgens testen van nieuwe inkomende datastromen te vinden exacte patroon recidieven, om vervolgens alert en voordat de fout zich voordoet, zodat de actie van de mislukking te vermijden of geven de tijd aan het regelen van een tijdige reparatie voordat u grote schade optreedt. De resultaten zijn veel lagere onderhoudskosten en meer up-time produceren van waardevolle producten,” zei hij.
Morris drong er bij de ondernemers die met de dag-tot-dag operaties van het bedrijf in actief-intensieve industrie om te beginnen met het maken van de vele voordelen die machine learning kan al op het gebied van het runnen van hun faciliteiten efficiënter en het optimaliseren van de asset performance.