Honor Band 5 controleert uw bloed zuurstof niveaus en meer

Eer CEO George Zhao, heeft geplaagd het product op de Chinese microblogging site Weibo dat geeft een snelle glimp van de tracker en een paar van de mogelijkheden.
Vorig jaar Honor Band 4 is een van onze favoriete goedkope fitness-trackers, maar het lijkt erop dat het bedrijf zal moeten maken van de follow-up product in een krachtpatser, top-end apparaat.
Volgens Ere van de CEO, de fitness band voorzien van kenmerken die meestal gereserveerd voor de top-end fitness-trackers, met inbegrip van een bloed-zuurstof niveau monitor en een manier om te houden een oog op vermoeidheid.
Het zal ook een manier om te ontdekken hypoxemie, duizeligheid ook, het is een aandoening die kan betekenen dat je zuurstof is niet aan uw lichaam nodig heeft. Het kan een negatieve invloed hebben op uw hart of de longen, en deze tracker zou u toestaan om te ontdekken heb je het. Image Credit: Weibo Image Credit: Weibo (Image credit: Weibo)
Die nieuwe functies op zoek naar het meest interessante deel van de next-gen fitness tracker, vooral als de teaser opgenomen in de Weibo post lijkt aan te tonen een opmerkelijk vergelijkbaar product om de Eer Band 4.
Het ontwerp op de Eer Band 4 was een van de hoogtepunten van de fitness-tracker, dus is het logisch dat het bedrijf zal houden met haar kijken, waaronder de kleur weergave en een gerond ontwerp dat comfortabel zit op uw pols.
We verwachten dat andere functies, zoals het zwem-bewijs ontwerp, de hele dag hartslag bijhouden en NFC voor contactloze betalingen maken van een terugkeer voor de volgende fitness tracker van Eer.
De Eer Band 4 werd aangekondigd in September 2018, dus het zou zinvol zijn als we een product na een upgrade van het bedrijf in de komende maanden. Het kan een tijdje totdat je in staat zult zijn om er een te kopen al zo vaak deze producten eerst uit te komen in China voor een wereldwijde release.
Via GizmoChina