Pre-Eerste Dag: de Ring van de Deurbel Pro is ingesteld op de laagste prijs ooit

Amazon Prime Dag 2019 is nu net een week weg en om dat te vieren Amazon is snijden in de prijzen vandaag de dag op zijn best-selling Ring apparaten. Voor een beperkte tijd, Prime leden kan je de Ring Video Deurbel Pro te koop voor $169 bij Amazon. Dat is een 80 dollar korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa ingeschakeld deurbel.

De Ring van de Deurbel Pro kunt u het scherm van uw deur overal 1080p HD-video met infrarood nachtzicht. De Ring Pro stuurt waarschuwingen aan uw smartphone, laptop of tablet wanneer er beweging wordt gedetecteerd of u kunt de check-in op elk moment met live on-demand video. In tegenstelling tot de vorige modellen, de Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie met aanpasbare motion zones zodat u zich kunt concentreren op de gebieden die het meest belangrijk voor je. De deurbel heeft ook twee-weg praten en werken met Amazon Alexa voor het bekijken van live activiteit op compatibele apparaten.

Zoals we hierboven vermeld, dit is de laagste prijs die we hebben gezien voor de Ring van de Deurbel Pro, en we kunnen ons niet voorstellen dat gaat een lagere voor Amazon Prime Dag. Om de score van dit zeldzame deal, moet je een Prime-lid en als u dat niet, dan kunt u zich aanmelden voor een gratis 30-dagen trial hier. Het lidmaatschap niet alleen u toegang verleent tot vandaag een deal, maar je krijgt ook deel te nemen in de grootste shopping event van het jaar.

Bekijk onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet.

Shop meer deals met onze gids naar Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.