De beste goedkope Dell laptop aanbiedingen en prijzen op Amazon Prime Dag 2019

We waarschijnlijk niet te vertellen dat Dell maakt een aantal van de beste laptops rond, maar wist je dat ze ook een aantal van de meest betaalbaar ook? Als u waar weet te kijken, er is een breed scala van Dell laptop aanbiedingen te vinden op het internet, met retailers, variërend van Amazon naar Walmart om Dell zich het aanbieden van lage prijzen.

Toch zijn er verschillende variëteiten van de laptop uit te kiezen bij het winkelen rond voor een nieuwe Dell. De Inspiron lijn varieert van – item- naar mid-grade laptops, terwijl de XPS levert vlaggenschip-niveau in een aantrekkelijke chassises. Dan is er Alienware, Dell bedrijf dat een van de beste gaming laptops – met dedicated grafische kaarten en gespierde processors op te starten.

Met zoveel opties, kan het moeilijk zijn om te pinnen het beste van alle Dell laptop aanbiedingen in al deze categorieën en producten. Om het makkelijker te maken, hebben we gezorgd van het been werk voor u, vastleggen van alle van de top Dell laptop aanbiedingen op één pagina. Lees op die ene te vinden die bij je past!

Dell ‘ s Black Friday in juli te koop

Dell is de aanval op Prime Dag met zijn eigen grote verkoop nu. Dus zorg ervoor om te controleren van de volledige ‘Black Friday in juli‘ evenement. We hebben gewezen op de beste laptops uit de verkoop hieronder, maar u kunt TV-en audio-aanbiedingen via de eerder genoemde link ook.

De Dell XPS 13

Een krachtige, maar toch slanke 13-inch laptop

CPU: 8e generatie Intel Core i5 – i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13,3-inch FHD (1.920 x 1.080) 4k (3840 x 2160) | Opslag: 256 GB – 1 TB SSD

Indrukwekkende levensduur van de batterij

Bijgewerkt processor

HD-webcam aan de bovenkant van het scherm

Net als elke andere notebook maker met zijn belangrijkste product, Dell loopt aanbiedingen op de XPS 13 lijn vrij regelmatig, maar niet zo goed of zo vaak als, zeg, de mid-range Inspiron line-up. Wordt de Dell meest gewilde laptop, hoewel, is het zinvol.

Met een 13,3-inch, 3K IPS-touchscreen in een 11-inch aluminium frame, Intel ‘ s nieuwste Core i-processors en Thunderbolt 3 en een SD-kaart slot, de XPS 13 is klaar voor alle soorten werken en te spelen.

Hieronder vindt u de beste deals die we konden vinden op de XPS 13 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Gewoon rekening mee dat de meeste XPS 13 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Lees de volledige review: Dell XPS 13

Dell XPS 15

Een high-performance laptop met draagbaarheid

CPU: Intel Core i5-i7 | Grafische kaart: Radeon RX Vega M GL Grafische kaart met 4GB HMB2 Grafisch Geheugen | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 15.6-inch | Opslagcapaciteit: 512 GB PCIe SSD

Krachtige grafische prestaties

Levendig 4K-display

Batterij met een lange gebruiksduur

De XPS 15 is, eerlijk gezegd, een grotere XPS 13. Echter, dat extra ruimte binnen de 14-inch frame (het aanbrengen van een 15,6-inch versie van dat prachtige scherm) zorgt voor Nvidia ‘ s GTX 1050 mobiele grafische chip.

Al het andere gelijk is, dit maakt de XPS 15 zelfs meer geschikt voor professionals en spelers, hoewel aanzienlijk minder draagbaar. En, natuurlijk, een groter scherm vraagt om een groter prijskaartje.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de XPS 15 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. We zeggen het nogmaals: er rekening mee dat de meeste XPS 15 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Lees de volledige review: Dell XPS 15

Dell Inspiron 11

De goedkoopste 2-in-1 converteerbare laptop die je zult vinden

CPU: Intel Core i5-i7 | Grafische kaart: Radeon RX Vega M GL Grafische kaart met 4GB HMB2 Grafisch Geheugen | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 11.6-inch | Opslagcapaciteit: 512 GB PCIe SSD

Touch scherm

Meerdere kleuren

Dell ‘ s beste Windows-based antwoord op de Chromebook legioen is de Inspiron 11. Een klein beetje van de macht om in te wonen een kleine prijs, deze laptop is ideaal voor studenten van eigenlijk alle leeftijden, maar niet voor die in de berekening van het intense velden (d.w.z. animatie, media editing, etc), en iedereen op zoek naar een goedkope manier om online te gaan.

Want dit is bijna de minst dure laptop geld kan kopen, gaat deze zijn weinigen en ver tussen.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Inspiron 11 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Inspiron 11 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Dell Inspiron 14

Een goedkope entry-level laptop

CPU: 7e Generatie AMD A6-9220e Processor | Videokaart: Radeon™ R4 Graphics | RAM: 4096 MB | Beeldscherm: 14 inch | Opslag: 32GB eMMC

Lange levensduur van de batterij

MaxxAudio versterkte luidsprekers

Dit is één van de Dell meest entry-level laptops, maar het is onlangs creëerde nieuwe instrumenten om het gevoel dat alles maar. Met uitbreidbaar geheugen en een HD-webcam, u op zoek bent naar een fijne metgezel voor de student of een geschikte laptop voor mama en papa.

Het zal niet veel betekenen van elke game, maar de processor moet het streamen van films in 720p prima. Als een familie foto archief of uit een apparaat om contact te houden met de kinderen – of heck, het schrijven van dat proefschrift – de Inspiron 14 is een volmaakte Chromebook challenger.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Inspiron 14 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Inspiron 14 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

De Dell Inspiron 15

Een converteerbare gaming laptop

CPU: 8e Generatie Intel Core i5-8265U Processor | Videokaart: Intel UHD Graphics 620 met gedeelde grafisch geheugen | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 15.6-inch | Opslag: 256 GB

4K-touch-scherm

Flexibele 2-in-1 ontwerp

Ingebouwde subwoofer

Voor welke reden dan ook, er is ons verteld dat door Dell en andere computer fabrikanten die echt het graven van enorme laptops met bestaande functies. Vandaar dat de Inspiron 15 7000 is een van Dell het meest populair, zelfs zo veel dat er zijn altijd aanbiedingen beschikbaar voor het apparaat, dat zich vastklampt aan wat Apple heeft lang vergeten: SD-kaarten en Dvd ‘ s.

Natuurlijk niet gaan verwachten MacBook-achtige prestaties hier niet eens in de buurt. Maar, als u nog een lieve DVD-collectie, kan dit de 15-inch laptop voor u.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Inspiron 15 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Inspiron 15 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Lees de volledige review: Dell Inspiron 15 7000

Dell Inspiron 7000 13

Een premium 2-in-1 converteerbare laptop

CPU: 4 GHz Intel Core i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 13.3-inch | Opslag: 256 GB

Slaap aluminium design

Krachtige prestaties

Windows Hallo ondersteuning

Misschien wilt u een kleinere, lichtere en meer gevarieerde ervaring (als we willen). In dat geval is deze versie van de Inspiron kan worden van de scene.

Het is glad, licht van gewicht en biedt verschillende manieren om het te gebruiken – net als de XPS-13 2-in-1 – (sparen voor de enorm krachtige hardware en een mooi scherm). Echter, voor de meeste mensen, wat is binnen deze hybride laptop is alleen maar fijn.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Inspiron 13 2-in-1 in de UK, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Inspiron 13 2-in-1 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Lees de volledige review: Dell Inspiron 13 7000 2-in-1

De Dell Inspiron 15 Gaming

Een fantastische budget gaming laptop

CPU: 7e generatie Intel Quad-Core i5-7300HQ 2.50 GHz | Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 | RAM: 8GB DDR4 | Scherm: 15.6-inch | Opslag: 1TB 5400 rpm

Krachtige GPU

Batterij met een lange gebruiksduur

Betaalbaar

Voor diegenen die een gaming laptop zonder dat er een deuk in hun spaargeld, de Dell Inspiron 15 Gaming kan uw beste weddenschap. Het is in feite een opgevoerde versie van de standaard 15-incher, maar met een veel sterkere graphics.

Natuurlijk niet gaan verwachten Alienware 15-level prestaties hier. Maar wat dit Inspiron biedt ook genoeg voor de fijne 1080p gaming op een matig instellingen. Het is dus geen wonder dat de reden waarom mensen zijn geïnteresseerd in het redden van nog meer op.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Inspiron 15 Gaming in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Inspiron 15 Gaming aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Lees de hands-on review: Dell Inspiron 15 7000 Gaming

Alienware 13

Een slank en strak OLED-gaming laptop

CPU: Intel Core i7-6500U 2.5 GHz | Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960M Graphics | RAM: 16 GB | Beeldscherm: 13.3-inch | Opslag: 256 GB

Prachtige OLED-display

Slank, strak design

Indrukwekkende graphics en prestaties

De Dell Alienware merk van gaming laptops ziet er beter uit dan ooit, maar helaas het lijkt duurder dan ooit als goed. Bijvoorbeeld het starten van Alienware 13 model wordt geleverd met een HD-scherm bij 1,366 x 768 resolutie.

Gelukkig is het onderdeel opties snel opschalen van daar, maar natuurlijk doet de prijzen. Met een absoluut prachtige OLED-display op de tafel, we nemen wat de deal die we kunnen krijgen.

Hieronder staan de beste deals die we opbrengen kunnen op de Alienware 13 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Alienware 13 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.

Alienware 15

Een snel uitvoeren van gaming laptop

CPU: 8e Generatie Intel Core i7-8750H | Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X met Max-Q Design | RAM: 16 GB | Beeldscherm: 15.6-inch | Opslag: 256 GB

Krachtige prestaties

120 Hz display

Draagbare

Diegenen die de nieuwste Nvidia grafische achter de schermen fine-tuned kunnen worden voor gaming zijn goed behandeld door Dell Alienware merk. Berucht prijzig, elke deal je kunt krijgen op Alienware hardware is het overwegen waard als je een gaming laptop niet alleen met krachtige componenten, maar sterke stijl en ondersteuning.

De Alienware 15 gewoon breidt op Dell ‘s nieuwe design, waardoor zij met toegang tot Nvidia’ s mid-tier GTX 1070 mobiele graphics voor nog meer power. Dit model komt ook beginnen met een FHD (1.920 x 1.080) beeldscherm – oef!

Dit zijn de beste deals die we konden vinden op de Alienware 15 in het verenigd koninkrijk, de VS en Australië. Merk op dat de meeste Alienware 15 aanbiedingen vermeld worden met een entry-level specs, dus controleer zeker of de versie die u wilt heeft de hardware die je wilt binnen, ook.