Vuur TV vs Roku: Die streaming video platform beter is?

Roku Express
Deal eindigt Thu, Jul 11

Wat is goedkoper?

Roku Premiere

Tenzij we tellen elke video op elke streaming service op elk van deze twee platforms, het is onmogelijk om te weten welke van de twee heeft meer inhoud te bekijken. Dat gezegd zijnde, in de wetenschap dat streaming-diensten zijn op elk platform en om hoe veel inhoud heeft kan ons een ruwe schatting.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat, in tegenstelling tot Chromecast en Chromecast Ultra, elk lid van de Amazon Fire-TV en Roku familie van apparaten wordt geleverd met een afstandsbediening. Dat de traditionele besturing maakt het wat makkelijker voor de gemiddelde niet-techneut te halen en te gebruiken, plus de ingebouwde microfoon voegt een gemak factor voor het zoeken naar iets om naar te kijken. We dekken meer in de volgende paragraaf, maar het is de moeite waard erop te wijzen dat ze zowel gemakkelijker te gebruiken dan sommige andere streaming oplossingen die er zijn.

Welke is beter?

Image Credit: Roku
Pictured: Amazon Fire TV Cube (Image Credit: Amazon)
Image Credit: De Roku