Wimbledon 2019 live stream: het horloge week twee tennis online vanaf elke locatie

Als de eerste week van Wimbledon 2019 was het tijd voor zaden vallen vroeg, Andy Murray om terug te keren zegevierend en vijftien-jaar-oude Cori Gauff te stellen zich, week twee is waar de ogen beginnen zich te concentreren op de trofeeën. De grote drie van Federer, Djokovic en Nadal hebben overleefd op de mannen aan de kant, terwijl Ashleigh Barty is op zoek als de vrouw om te verslaan van de dames. Uit de aardbeien en room en bekijk alle actie met een Wimbledon live stream…ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Wimbledon 2019 – waar en wanneer

Wimbledon 2019 vindt plaats van maandag 1 juli tot en met zondag 14 juli in het beroemde All England Club in Wimbledon in het zuidwesten van Londen – SW19, om precies te zijn.

De vrouwen van de finale zal op zaterdag 13 juli en de finale zal sluiten procedure op zondag 14 juli.

Dit is de 133rd tennistoernooi van Wimbledon en er zijn tal van talking points al op de All England Lawn Tennis Club. Ondanks homegrown hero Andy Murray niet fit genoeg om te spelen in de singles van dit jaar, hij speelt dubbelspel en is de vorming van een geweldig team met geweldige Serena Williams.