AKG N400 echte draadloze oordopjes kon worden in de werken

Zoals opgemerkt door XDA Developers, ondersteuning voor deze drie apparaten daadwerkelijk is beschikbaar in SmartThings sinds begin juni 2019 met de 1.7.33 update, hoewel het onduidelijk is hoe lang we moeten wachten totdat ze het licht zien van de dag.
Terwijl technisch AKG heeft samengewerkt, op een paar echte draadloze toppen in het verleden – de Samsung Galaxy Toppen bieden “geluid door AKG” maar die is ontwikkeld door Samsung – de N400 zijn de eerste in hun soort en volledig te worden ontwikkeld, vervaardigd en verkocht door de audio-bedrijf.
Onder de bevindingen zijn drie sets van de beelden die worden weergegeven in de SmartThings app, elk met een bijbehorend product titel in verband met een nog niet eerder uitgebrachte apparaat van AKG – de echte draadloze N400, de on-ear Y400, en de over-ear Y600 hoofdtelefoon. AKG N400 Image credit: XDA-Developers (Image credit: XDA Developers)
De N400 wordt een soortgelijke vorm factor om de wil van de Galaxy Toppen en de Jaybird Uitvoeren, te kiezen voor een bolle vorm en de vleugeltips plaats van de meer uitpuilen van de Apple AirPods.

Een lek gevangen door XDA Developers heeft gevonden vermelding van twee nieuwe AKG hoofdtelefoon, evenals een paar van de echte draadloze oordopjes in de Samsung SmartThings app. Samsung eigenaar is van Harman Kardon, die op zijn beurt eigenaar van AKG.
Terwijl geen bril of heeft ontdekt naast de gelekte beelden en product titels, kunnen we verwachten dat de premium hi-fi bedrijf de nadruk op audio met deze knoppen, en als soortgelijke producten zijn iets te gaan, een laad-case en on-board controls lijken waarschijnlijk ook.
De echte draadloze oordopjes markt is het opwarmen met de meeste grote spelers die ten minste één item in het veld op dit punt, en nu lijkt het alsof de AKG zullen worden toegevoegd aan de race.