Amazon Prime Dag: 5 redenen waarom u zult houden Prime-lidmaatschap na de aanbiedingen einde

En Amazon heeft een aantal fantastische shows komen te zitten. Zorg ervoor om te controleren fantastische hits als Goede Voortekenen, American Goden, de Heer Robot, Hanna, De Grand Tour (ok, dit was niet zo fantastisch zijn als we hadden gehoopt), Vikingen, In de Badlands, De Uitgestrektheid en De Amerikanen. We hebben afgerond tot op een langere lijst van de beste Amazon Prime TV-shows voor je. We zijn vaak verrast door hoe nieuw een aantal van haar films zijn te vinden en hoewel er niet zo veel gratis opties als Netflix is er een sterke selectie tot de beste Amazon Prime films. Als je klaar bent voor een Amazon Prime-gratis proefabonnement kunt u zich aanmelden via deze links voor de VS, UK, Canada, India en Australië. Verenigd koninkrijk krijgen de kopers van de snelste wijdverbreide levering met gratis bezorging de volgende dag op miljoenen items. In de VS is over het algemeen een twee-daagse service, maar verbeteren de dingen met meer dan 10.000 steden nu in aanmerking komen voor gratis dezelfde dag of een dag van levering op miljoenen producten. In Australië, waar Amazon is nog steeds een up and coming business (als u kunt geloven dat) kunnen klanten krijgen een versnelde levering op een grote selectie van items met de levering beloofd binnen twee werkdagen.

Amazon Prime Instant Video gedeeld kan worden ook. Je kunt eigenlijk content streamen op drie verschillende apparaten als u bereid bent voor het delen van je Amazon account login met eventuele huisgenoten of familieleden (u kunt altijd inloggen op hun apparaat in jezelf zonder dat ze je wachtwoord direct). De andere mensen streaming hoeft niet eens op hetzelfde adres wonen, waardoor het zeer eenvoudig voor familieleden om te genieten van het video service gratis. Als je het delen met huisgenoten, je kon splitsing van de kosten van het lidmaatschap overweegt, kunt u zowel genieten van de snelle post en streaming voordelen zo gemakkelijk. Spreken van die…

#1: Amazon Instant Video, TV en film streaming

amazon prime free twitch prime
amazon prime day deals
Er is niet lang te gaan voor Amazon Prime Dag 2019 nu. Als u niet wilt missen op de beste koopjes, zeker een bladwijzer onze toegewijde Prime Dag aanbiedingen (USA), beste Amazon Prime Dag aanbiedingen (UK) en de Australische eerste Dag behandelt. U vindt hier ook de dekking van de beste Amazon Prime Dag deals in India.

Amazon Prime-leden regelmatig op de items met Prime-lid-exclusieve prijzen op diverse items bij Amazon hele jaar door en je krijgt eerder toegang tot de Lightning Aanbiedingen voor niet-leden. En op de beste aanbiedingen van, dat zou heel goed het verschil tussen het kopen van een item, en het wordt verkocht door de tijd, krijg je een shot. We zijn zelfs niet overdrijven, we hebben gezien dat Nintendo Schakelaar deals laatste minder dan 90 seconden rond grote vlaggenschip van de omzet evenementen als Zwarte vrijdag.

#2: de Super snelle levering voor iedereen in uw huishouden

amazon prime day video streaming service deals
Amazon Prime Instant video streaming service heeft een lange weg afgelegd sinds de vroege dagen en is zeer de moeite waard, zelfs als u al Netflix. Zowel streaming-diensten bieden genoeg unieke content tegenwoordig te rechtvaardigen bezit van beide.
Je snelheid zal variëren, afhankelijk van wat u wilt lezen en u zal niet het vinden van nieuwe titels worden toegevoegd aan dit perk op elk moment snel, maar het is de moeite waard op zoek naar als je een Amazon Prime-lid al of overweegt ten volle, terwijl op een Amazon Prime gratis proefperiode.

Begraven omlaag in de lijst van voordelen is een grote selectie van ebooks downloaden naar je Kindle of Kindle-app op je telefoon/tablet gratis. De meeste genres zijn bedekt met meer dan duizend boeken, tijdschriften, strips en meer beschikbaar op Amazon Prime-leden.

#3: Amazon Muziek streaming

U zult in staat zijn om pick-up een goedkope Kindle deal op een e-reader rond Prime Dag ervoor, dus dit is een geweldige manier om te grijpen een paar gratis boeken om je verder te helpen. Als je een super scherp bookworm, er is eigenlijk een geweldige aanbieding te gaan op de Kindle Onbeperkt (denk aan het als de Netflix van ebooks) nu. Voor de eerste drie maanden, je hoeft niet te betalen voor een ding, het is een volledig gratis proefperiode verlengd manier dan de gebruikelijke 30 dagen. We hebben afgerond tot op de details voor de US/UK lidmaatschap en de Australische versie ook.
Op Amazon Prime Dag, met een Amazon Prime – lidmaatschap is van essentieel belang als je wilt om te genieten van deze exclusieve aanbiedingen. Maar wat daarna, als de deals zijn allemaal weg? Is het de moeite waard om uw lidmaatschap gaat?
Een van de meer speler-vriendelijke voordelen u kunt genieten met Amazon Prime, in aanvulling op steeds super snelle levering op de nieuwste games en hardware, is de gratis Twitch Prime-lidmaatschap. Dit is een grote bonus als u genieten van het kijken naar live streams van games op de enorm populaire dienst. Je krijgt gratis in-game DLC op titels selecteren, ad-free bekijken, een gratis kanaal abonnement elke 30 dagen, en sommige lid-exclusieve kortingen zoals krediet op selecteer pre-orders voor ONS gamers. Je krijgt ook gratis spelen met Twitch Prime elke maand. Gratis games en DLC zijn meestal voor de PC, maar dat je het weet.

En als een deel van uw lidmaatschap op Amazon Prime, een andere volwassene in uw huishouden kunt genieten van deze super snelle levering opties ook. En nee, het niet kost u niets extra ‘ s. Ze hoeft niet te delen met uw achternaam, dus het werkt voor huisgenoten, vriendinnen, vriendjes, broers en zussen – iedereen die woont op hetzelfde adres. Briljant hoewel, we hebben vastgesteld dat deze tweede persoon kan ook op) geleverde zaken naar een ander adres als dat nodig is – net als hun plaats van werk bijvoorbeeld.

#4: Gratis ebooks voor de Kindle of mobiele

Als je snel kunt u profiteren van een super goedkope promo en waar u een enorme besparing. In de UK/US nu, het is slechts Als u wilt deelnemen aan Amazon ‘ s nog groter Music Unlimited – service (40 miljoen songs), dan zult u van uw Amazon Prime-lidmaatschap geeft u het recht om een exclusieve korting op de maandelijkse prijs van slechts .99/£7.99 in plaats van .99/£9.99 in de VS en het VK.
Amazon gebruikt om gratis standaard levering op zelfs de goedkoopste van de aankopen, maar het geleidelijk verhoogd het minimum te besteden bedrag, waardoor Prime-lidmaatschap van de gratis levering voordeel een belangrijke factor bij de verkoop van het reguliere klanten. Maar gezien de andere voordelen en de snellere levertijden Prime biedt, het is niet het einde van de wereld.

amazon prime day music deals

#5: Gratis Twitch Prime-lidmaatschap

Hoe werkt on-demand toegang tot twee miljoen nummers klinken? Nou, ze zijn allemaal van jou als een deel van uw Amazon Prime-lidmaatschap. U kunt zelfs muziek vanaf uw Alexa-enabled smart luidspreker, die ideaal is als je van die goedkope Amazon Echo aanbiedingen op Prime Dag. U kunt deze downloaden tracks om offline naar te luisteren op uw telefoon of MP3-speler, die is geweldig voor het maken van joggen afspeellijsten of muziek voor op het strand tijdens uw vakantie. En in tegenstelling tot vorig jaar, deze dienst is nu beschikbaar in Australië ook.
Maar het is niet alles over het kopen. Amazon Prime heeft veel van de uitstekende voordelen die vaak over het hoofd gezien tussen al furore rond de Amazon Prime Dag deals. Laat ons u tonen de beste die je overtuigen om te houden van uw Prime-lidmaatschap gaat na Prime Dag.
amazon prime day delivery