Amazon Prime Dag deal: een gratis Echo-Stip en bespaar op de Ring van de Deurbel Pro

Amazon ‘ s 48-uurs uitverkoop is minder dan een week weg, en de tech-gigant is het vrijgeven van de vroege Prime Dag aanbiedingen in de aanloop naar het grote evenement. Nu, Prime leden kan je de Ring Video Deurbel Pro en een gratis Echo-Stip te koop voor slechts € 169. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien voor de Ring Video Deurbel Pro en Amazon is het gooien van in een gratis 3e generatie Echo-Stip.

De Ring van de Deurbel Pro kunt u het scherm van uw deur overal 1080p HD-video met infrarood nachtzicht. De Ring Pro stuurt waarschuwingen aan uw smartphone, laptop of tablet wanneer er beweging wordt gedetecteerd of u kunt de check-in op elk moment met live on-demand video. In tegenstelling tot de vorige modellen, de Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie met aanpasbare motion zones zodat u zich kunt concentreren op de gebieden die het meest belangrijk voor je. De deurbel heeft ook twee-weg-talk en bevat vier gratis frontjes, zodat u kunt overeenkomen met uw beveiliging van uw huis.

De Ring Pro werkt met Amazon Alexa en waarschuwingen sturen aan Echo-Apparaten zodat u kunt horen en spreken bezoekers volledig hands-free. Een 3e generatie Echo-Stip gewoonlijk verkoopt voor $49.99 op zijn eigen (momenteel te koop voor $24.99), dus met deze bundel gaan, bespaart u $80 op de Ring van de Deurbel met een gezamenlijke besparing van $130 wanneer u het Echo-Stip.

Bekijk onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet. U kunt ook de beste goedkope Amazon Echo prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

Shop meer deals met onze gids naar Amazon Prime-Dag: alles wat u moet weten voor de in juli deals evenement.