Canon PowerShot G5 X Mark II aangekondigd

Deze motor staat ook voor 4K video-opname met geen crop-factor, evenals de zelfde 30fps Raw-Opnamen met de burst-modus als de camera ‘ s launch partner, de PowerShot G7 X Mark III. Met betrekking tot de optica, de camera sport een nieuwe 5x optische zoom lens die wordt uitgewisseld tussen de 35mm-equivalente brandpuntsafstand van 24-120 mm, met een diafragma van f/1.2-2.8. Om te helpen zorgen voor mooi afgeronde onscherpe punten van het licht, het membraan aan de binnenkant is opgebouwd uit negen bladen.
De PowerShot G5 X Mark II is de eerste Canon camera in zijn soort een pop-up EVF in een compacte body. Deze wordt vrijgegeven via een vangst aan de kant, en moet worden terug getrokken alvorens te worden gebruikt, een opzet die apen de wil van de Sony RX100 Mark III, RX100 Mark IV en RX100 Mark V modellen. De zoeker zelf is een 0.39 inch type zoeker (EVF) met een 2,36 miljoen-dot resolutie en een optie om de stimulering van de vernieuwingsfrequentie in op een 120fps met de Gladheid in de modus Prioriteit. Het heeft ook een 20mm eye point en belooft geen black-out, en het is verbonden door een 3-inch, 1.04 miljoen-dot touchscreen dat kan worden aangepast aan het gezicht van de voorkant. Afbeelding 1 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 2 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 3 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 4 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 5 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 6 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 7 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 8 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 9 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 10 van 10

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon De sensor, het verwerken van de motor en lens hebben alles veranderd. De sensor is een 20.1 MP gestapeld CMOS-ontwerp, terwijl de processor is de vertrouwde DIGIC 8 motor die is te zien in de wil van de EOS M50 en EOS RP spiegelloze camera ‘ s, evenals de EOS Rebel SL3 / EOS 250D DSLR.

De PowerShot G5 X Mark II zal raken planken in de maand augustus, en zal komen met een vraagprijs van € 849.99 in het verenigd koninkrijk en 9 in de VS. Prijzen voor Australië is nog niet bevestigd.
Levensduur van de batterij is beoordeeld op een middelmatige 230 opnamen per lading, hoewel het opladen via USB is mogelijk. Het is ook mogelijk om te schieten, terwijl de batterij wordt opgeladen, en dat is zeer welkom gezien het feit hoe zeldzaam een functie dit is.
Canon ‘ s PowerShot G5 X heel veel liefde onder de liefhebbers willen een DSLR-achtige schieten ervaring in een meer compacte vorm, maar het bedrijf heeft nu een bijgewerkt model met een tweede-generatie follow-up – en het is een eerlijke beetje anders.
We hebben al enige tijd met de nieuwe camera, dus check onze hands-on Canon PowerShot G5 X Mark II review.