Canon PowerShot G7 X Mark III is een 4K-schieten vloggers genot

Levensduur van de batterij is geschikt voor 265 frames per lading, en het is mogelijk om dit via de camera op de USB-poort.
De eerder gezien Sterren, Mode en de stersporen opties zijn bewaard gebleven, en Bluetooth en Wi-Fi zijn ook aanwezig, net als de optie voor het toevoegen van GPS-informatie wanneer hij is aangesloten op een smart-apparaat met de Canon Camera Connect-app.
Het is, bijvoorbeeld, de eerste Canon camera ‘s van de soort te zorgen voor livestreaming naar YouTube, terwijl ondersteuning voor verticale opname is ook aan de kant voor degenen die willen insluiten hun video’ s in Instagram Verhalen. Er is zelfs een pre-record-modus, die vastleggen van een seconde van de beelden voorafgaand aan de opname wordt gestart. Afbeelding 1 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 2 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 3 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 4 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 5 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 6 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 7 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Afbeelding 8 van 8

(Image credit: Canon)
Image credit: Canon Dankzij de nieuwste DIGIC 8 motor, de camera is ook in staat om 4K video-opname te 30p met geen gewas (buiten dat het nodig is om te voldoen aan de 4K UHD aspect ratio), evenals 100/120p opname bij opname in Full HD voor slow-motion weergave. Grijpen frames van vastgelegde beelden in 4K is ook mogelijk in de camera, zoals video-opname in een HDR-modus.
Andere video-georiënteerde functies omvatten een aanraakgevoelig LCD-scherm dat draait helemaal rond om het gezicht van de voorzijde, alsmede een selfie-vriendelijke user interface. De camera is tevens uitgerust met een ingebouwde ND-filter en een 3,5 mm mic-poort (hoewel geen hotshoe), evenals ongecomprimeerde HDMI-uitvoer. Hetzelfde, maar dan anders Het nieuwe model deelt zijn 20MP resolutie met de Mark II dat het werkt, maar het is gezegend met een nieuwe 20.1 MP gestapelde 1-inch CMOS-sensor, opnieuw met een achter-verlichte design. Dit biedt een native gevoeligheid betrekking ISO125-12.800 en een uitbreiding naar een ISO25,600-gelijkwaardige instelling.
Image credit: TechRadar Image credit: TechRadar (Image credit: de Toekomst)
Er is ook een nieuwe 30fps Raw instelling, evenals ondersteuning voor de ruimte-efficiënte CR3 raw-indeling die eerste ster binnen de EOS M50 spiegelloze camera

Sommige dingen zijn niet veranderd, hoewel. De lens is hetzelfde als de PowerShot G7 X Mark II ‘ s, met een 35mm equivalent bereik van 24-100mm, en er zijn geen wijzigingen aan de maximale diafragma opening van f/1.8-2.8, hetzij.
Andere kenmerken zijn de panoramafoto ‘ s in zowel horizontale als verticale richtsnoeren, samen met focus-bracketing voor maximaal 100 beelden en een verbeterde Auto Lighting Optimizer.
De PowerShot G7 X Mark III werd onder meer dan een jaar van speculaties, de volgende 2016 PowerShot G7 X Mark II, die bleek te zijn een bepaalde smash onder videografen. Voortbouwend op die populariteit, Canon heeft afgeslepen en getweaked dat model te maken van een follow-up dat is zelfs beter geschikt zijn voor die doelgroep.
Canon ‘ s PowerShot G7 X Mark III en de canon PowerShot G5 X Mark II modellen zijn tussen het bedrijf van de slechtst bewaarde geheimen voor bepaalde tijd, met gelekte afbeeldingen en specs van beide onlangs de oppervlakte komt. Maar het wachten is nu officieel voorbij, als de volledige specificaties, de prijzen en de beschikbaarheid zijn bevestigd.
De PowerShot G7 X Mark III zal verkrijgbaar zijn in zowel zwart en zwart/zilver opties van begin augustus, met een prijs van € 699.99 in het verenigd koninkrijk en 9 in de VS. Prijzen voor Australië is nog bevestigd worden.