De koning van 5G smartphones is hier met de HUAWEI Mate 20 X (5G)

VAE telecombedrijven Etisalat en du gelanceerd, 5G-netwerken en Huawei is een van de eerste fabrikanten maken gebruik van deze geavanceerde technologie met de release van de Mate 20 X (5G) editie. De voordelen van 5G zijn lage latency en ongelooflijk hoge snelheden. Hoe snel? Check de onderstaande video vergelijken 4G en 5G snelheden in de verenigde arabische emiraten getest op de HUAWEI Mate 20 X (5G).

Zoals met elke nieuwe technologie, 5G roll-out zal worden in meerdere fasen met veranderende normen en u wilt niet vast komen te zitten met een 5G telefoon die niet zullen evolueren. De HUAWEI Mate 20 X (5G) is het eerste commerciële 5G-smartphone van Huawei en beschikt over de Balong 5000 chip is ‘ s werelds eerste 7nm 5G multi-mode terminal chip en we zijn hier om u te vertellen waarom het belangrijk is.
Niet-zelfstandige (NSA) en Zelfstandig (SA) 5G-netwerken
Op het moment, telecom operators hebben aangenomen van twee reguliere netwerk-architecturen voor de uitrol van 5G – Niet-zelfstandige (NSA) en Zelfstandig (SA). De eerste golf 5G-netwerken worden beschouwd als Niet-Zelfstandige (NSA), die betekent dat het netwerk operators zullen met behulp van hun bestaande 4G-zendmasten en infrastructuur met 5G radio ‘ s te voorzien van een 5G-signaal. Maar vooruit zal er een schakelaar om de 5G Zelfstandige (SA) netwerk, dat is de ultieme ware 5G oplossing. Het voordeel van een Zelfstandige (SA) is een vereenvoudiging en een betere efficiëntie, en deze migratie zal worden onzichtbaar voor de gebruikers.
Huawei Mate 20 X (5G) ondersteunt alle standaarden De Huawei Mate 20 X (5G) is ‘ s werelds eerste 5G smartphone die werkt op zowel de SA (stand-alone) en de NSA (Niet-Zelfstandige) netwerk architectuur. Als u de aankoop van een telefoon ondersteunt alleen de huidige (NSA), dan zal uw telefoon niet als (SA) 5G-netwerken worden geïntroduceerd. Ook voor iedereen die op vakantie gaat, is het essentieel om een telefoon die ondersteuning biedt voor zowel netwerk-architecturen, zodat je niet zonder netwerkverbinding gedurende belangrijke zakelijke reizen. De HUAWEI Mate 20 X (5G) is ook ‘ s werelds eerste Dual-SIM-5G smartphone ondersteunt Dual-SIM-functies (5G SIM – +4G SIM). Met zijn dual-het ontwerp van de kaart ondersteunt 4G en 5G dual-SIM-kaarten, de HUAWEI Mate 20 X (5G), laat je verblijf aangesloten op een netwerk tijdens de reis van of de toegang tot roaming-diensten.

(Image credit: de Toekomst)
Efficiëntie om de macht van uw 5G-connectiviteit
Met een 7nm 5G baseband chip als de chipset, de HUAWEI Mate 20 X (5G) is super efficiënt met het energieverbruik. De telefoon van de innovatieve gebruik van grafeen en liquid cooling technologie voor nog betere thermische prestaties. Gebruikers zullen geen zorgen hoeft te maken over verwarming problemen met de telefoon, zelfs wanneer het spelen op grote schaal 3D-games meer dan een 5G-netwerk. 5G introduceert high-fidelity media, game-streaming, en sociale en productiviteit app functionaliteiten, en dus een behoefte aan meer vermogen. Huawei Mate 20 X (5G) levert een uitzonderlijke levensduur van de batterij, AI smart power management systemen met een hoge capaciteit batterijen, en super-snel opladen en koeling mogelijkheden. Het herbergt een 4200mAh (typische waarde) hoog-dichtheid van de batterij dat de bevoegdheden van het apparaat voor hoge prestaties. Bovendien, dit wordt ondersteund door de 40W HUAWEI Boost, snel opladen oplossing gecertificeerd door TÜV Rheinland, een gezaghebbende en onafhankelijke internationale organisatie die zorgt voor de veiligheid van het product beoordeling en certificering van de diensten.
De HUAWEI Mate 20 X (5G) is de koning van 5G telefoons
Als u op zoek bent om te pick-up een 5G-enabled telefoon, je moet alleen rekening houden met een die is compatibel met alle bestaande netwerken normen alsmede de komende normen die zijn aangekondigd voor wereldwijde 5G-netwerken. De HUAWEI Mate 20 X 5G is momenteel de enige telefoon* ondersteunt alle officieel aangekondigd 5G normen samen met 4G dual SIM-connectiviteit maakt het niet alleen een ideale 5G telefoon, maar de koning van 5G telefoons.

*Claim is gebaseerd op de vergelijking met alle 5G smartphones momenteel aangekondigd op of vóór 4 juli 2019.”