HostGator is nu het aanbieden van gratis domeinen met de web hosting pakketten

In de altijd competitieve wereld van web hosting diensten, bedrijven zijn voortdurend introduceren van nieuwe mogelijkheden om de bovenste hand op de concurrentie om u te helpen bij het bouwen van uw website. De laatste poging om haar spel komt van HostGator.

De bekroonde webhosting giant is nu het aanbieden van de incentive van een gratis domeinen voor één jaar. Gezien we momenteel rang HostGator in de top drie van onze beste web hosting gids, dit is een uitstekende aanvulling op een van de beste opties die er zijn.

Er zijn echter een aantal haken en ogen als het gaat om deze gratis domein bieden. Ten eerste, moet u een nieuwe klant met HostGator en is alleen geldig in combinatie met arrangementen die 12 maanden of langer. U moet ook ontvang uw gratis domeinnaam tijdens de aankoop, anders is het niet meer geldig is. En, zoals we zeggen, dit is alleen het geval voor het eerste jaar met HostGator.

We hebben een lijst HostGator de drie web hosting pakketten zijn hieronder met een korte beschrijving van wat de functies die ze bevatten. Allemaal voorzien van de extra stimulans van het vrije domein, zodat u kunt beslissen welke past bij uw behoeften het beste.

HostGator web hosting diensten:

HostGator Business plan | $5.68 per maand (ongeveer £4.50)
Het definitieve pakket van HostGator is voor degenen die willen de meeste die ze kunnen krijgen van hun nieuwe website. U krijgt alles wat u aanbevolen, maar met de toevoeging van een upgrade naar Positieve SSL (extra garantie en veiligheid voor uw domein), een dedicated IP en gratis SEO tools.
Bekijk De Deal