Ontvang een gratis Huawei Kijken GT met deze al-aas Huawei P30 P30 en Pro aanbiedingen

Huawei P30
Zodra u het formulier hebt ingevuld, ontvangt u uw Huawei Kijken GT binnen 30 dagen. Terwijl er een tijd was net een paar weken geleden waar dat zou moeten zetten ons af, met de lange lijst van plannen van back-up van Huawei – zoals beweegt verwijderen van de ban en handelsovereenkomsten wordt getekend – we houden u op de Huawei zou worden, terug in de heldere (hoewel wat daadwerkelijk zal gebeuren, is iedereen een raadsel).
Huawei P30-Pro
Of als de prijs daalt, freebies en indrukwekkende zoom camera functionaliteit niet voldoende om u te overtuigen van deze apparaten, bekijk dan onze gids voor de beste gsm telefoon deals voor alles.

Huawei P30 aanbiedingen + gratis horloge:

Huawei P30 Pro aanbiedingen + gratis horloge:

Hoe om te beweren uw Huawei Kijken GT

OK, we weten waarom zijn de prijzen dalen en we kunnen aannemen dat het is dezelfde reden waarom het horloge wordt gegooid in – de Huawei verbod.
Zodra u hebt gekocht uw gloednieuwe telefoon, je moet gewoon wachten 14 dagen vanaf het moment dat je kocht de handset en vervolgens ga dan naar deze link – daar vindt u een formulier om te voltooien van 15 juli.