Xiaomi zal u laten reserveren Redmi K20 Pro in de pre-start de verkoop van 12 juli

Xiaomi heeft verstrekt een overzicht van de leveringstermijnen en we zijn ook niet zeker of de Redmi K20 serie zal gaan over de verkoop van 17 juli zelf of op een latere datum. In dat geval is er geen informatie beschikbaar is over wanneer de pre-reservering klanten ontvangen hun bestellingen. Echter, we hopen dat Xiaomi om meer licht te werpen op als we in de buurt juli 12, die bij de pre-start verkoop gaat wonen.

Hoe om vooraf te reserveren Xiaomi Redmi K20 En Redmi K20 Pro in India?

Een van de meest verwachte smartphones van Xiaomi, de Redmi K20 Pro zal lanceren naast de reguliere variant op 17 juli. Het zien van de opbouw rond de lancering, Xiaomi heeft voor het eerst aangekondigd een pre-launch koop voor de Redmi K20-serie. Geïnteresseerde kopers die wachten op de lancering van Redmi K20 telefoons in India kan gaan en pre-boek een van de modellen voordat ze officieel uit.