Cyberpunk 2077 zal het beste kijken op de PS5 en Project Scarlett

In een interview met Wccftech, Liu werd gevraagd over de uitdagingen van het optimaliseren van Cyberpunk 2077 voor low-end hardware.
“Next-gen is nog niet bevestigd, dus we kunnen alleen maar speculeren,” CD Projekt Red president Adam Kiciński uitgelegd. “Technologie-wise, Cyberpunk is zeer geavanceerd. Onze technologie is klaar om te communiceren met komende generaties. “Niet echt, we hebben een zeer aangepaste motor, de RODE Motor,” Liu gereageerd. “En eigenlijk zijn we targeting consoles als eerste klasse platforms en het ziet er geweldig uit daar. Dus natuurlijk, als je besteed, weet je, $2.000 voor het bouwen van uw PC installatie, het gaat er beter op. Maar de graphics zijn verbazingwekkend voor wat je gaat krijgen van Cyberpunk 2077 op de consoles en low-end Pc ‘ s.”
Next-gen voorbereidingen? Image credit: CD Projekt Red Image credit: CD Projekt Red (Image credit: CD Projekt Red)
Het is niet verrassend dat de ontwikkeling van het team is het kiezen van de focus voornamelijk op de consoles uitgaande van de volgende generatie hardware zoals de PS5 en Xbox Project Scarlett is net om de hoek.

Liu ‘ s opmerkingen verder suggereren dat Cyberpunk 2077 zal een cross-generation titel, het uitbrengen op zowel de huidige als de volgende generatie consoles.
In een interview met VG247 vorig jaar, CD Projekt Red bleek dat Cyberpunk 2077 zal in staat zijn om te werken met toekomstige gaming technologie.
Als het gaat om Cyberpunk 2077, de ontwikkeling van het team is om consoles eerste, volgens CD Projekt Red UI directeur Alvin Liu.
“Het spel is zodanig ontwikkeld dat deze gebruik kan maken van zeer krachtige toekomstige apparatuur.”