Fitbit trackers zijn 30 dollar goedkoper vandaag dankzij Amazon Prime Dag

De Fitbit Laden 3 speciale editie kost een beetje meer, maar de Lavendel kleur swaps uit de standaard versie van de rubber manchet voor een hogere kwaliteit geweven band.
Je kunt het krijgen in het zwart, zilver horloge lichaam met grijze band, of rose body met een perzik band. De Fitbit Versa special edition voegt een NFC-chip om mobiele aankopen. Het heeft ook een geweven stoffen band, in zwart of lavendel kleuren. Ontvang uit vier verschillende selecties: zowel de Fitbit Laden 3 reguliere en speciale edities, en zowel de Fitbit Versa smartwatch reguliere en speciale edities.
De Fitbit Versa is de wearable bedrijf steken tegen een betaalbare fitness smartwatch, met lokale opslag voor muziek, oefening modi, app en smartphone ondersteuning. De andere optie is voor een grafiet center kleur op elkaar afgestemd met een stijlvol geperforeerde witte siliconen band.
We hebben nog minder dan een week tot Amazon Prime Dag, maar het gaat al begonnen te komen in – met inbegrip van besparing op van een paar van de Fitbit fitness-trackers. De Fitbit Laden 3 is een essentialist fitness tracker, verpakking oefening meerdere modi en rond-de-klok van de hartslag met een volledige week van de levensduur van de batterij. Het geen GPS volgen, maar het is water en zwem-bestendig tot 50 meter. Het wordt geleverd in een grafiet center kleur met zwarte rubberen band of rose goud center met een blauw-grijze band.