Hoe te voorkomen dat een SEO nachtmerrie als het veranderen van domeinnamen

Over de auteur
Voor iedereen die overweegt het wijzigen van domeinen, mijn advies zou zijn om te denken dat het door middel van zorgvuldig en doen het voor de juiste redenen, dat wil zeggen. niet voor SEO. Het is niet een proces dat licht worden genomen, noch moet dit worden meegesleept. Terwijl een soepele migratie zou moeten leiden tot een minimale verstoring van de prestatie van de website, als het mis gaat, de gevolgen kunnen desastreus zijn. Door het beoordelen van de risico ‘ s, planning zorgvuldig en controle grondig doorheen het hele proces, eventuele nachtmerries kan tot een minimum worden beperkt.

Als voor globale overheersing; bezoeken van ONS gebruikers steeg jaar-op-jaar, maar dat is waarschijnlijk meer een gevolg van de toename van het verkeer algemeen, in plaats van het domein in het bijzonder. De tijd zal het leren hoeveel invloed het .agentschap domein heeft met betrekking tot het aantrekken en het omzetten van buitenlandse klanten, het is nog relatief vroeg dagen.
4. Google Analytics & Search-Console: Vanaf het moment dat je de lancering van uw nieuwe website bent u gaat te willen om te beginnen met het verzamelen van gegevens, dus het is belangrijk om te controleren of alles correct is ingesteld met betrekking tot Google Analytics. Afgezien van ervoor te zorgen dat alle nieuwe pagina ‘s hebben het recht tracking code op hen (niet nemen dit voor lief), zult u ook wilt bijwerken Doelen en Gebeurtenissen te verwijzen naar de nieuwe Url’ s.